fbpx
Lediga jobb > Huvudprojektledare till Affärsutvecklingsavdelningen
Söka jobb
2019-11-14

Huvudprojektledare till Affärsutvecklingsavdelningen

Är du en duktig projektledare som gillar affärsutveckling – då kan det här vara jobbet för dig.

Vi erbjuder

LRF Media är landsbygdens och det gröna näringslivets mediehus. Vi skapar innehåll som engagerar och tjänster som gör nytta. Hos oss får du arbeta med starka varumärken som påverkar vardagen för människor och företagare som lever och verkar på landet. Vi är mediehuset som förstår kraften i jorden, sammanhanget och potentialen i det gröna näringslivet. Med journalistik och innovation står vi upp för ett hållbart land. På riktigt.

Nu tar vi nästa steg för att utveckla och utöka vårt digitala erbjudande och du kommer att vara en viktig del att ta fram och verifiera hypoteser och beställa utvecklingsprojekt för våra befintliga varumärken och nya tjänster.

Om rollen 

Som Huvudprojektledare får du samarbetet mellan avdelningarna att fungera optimalt genom att identifiera och föreslå förbättringar i nära samarbete med affärsutvecklare, produktägare och utvecklingsavdelningen. Rollen innebär att:

Vi vill att du som söker:

Därför är rollen så spännande och utmanande:

Du får självständigt driva ditt arbete framåt och vi räknar med att du tar många egna initiativ. Eftersom du är kommunikativt skicklig får du sammanlänka olika kontaktytor. Du kommer få nyttja din problemlösnings- och analytiska förmåga. Och med din höga affärsförståelse och därav förmågan att prioritera rätt kan du leverera inom deadline.

Vi letar efter dig som är en ödmjuk teamplayer och förstår vikten av att leda människor och korsfunktionella team med olika bakgrunder utan att detaljstyra.

Hängiven och brinner för att bygga produkter som människor älskar och förstår vikten av berättelse.

Är modig och kan fatta beslut starkt och effektivt – van att ta tuffa beslut kring prioriteringar.

Flexibel och kan bejaka förändringar och leda teamet till en omdefinierad plan om det behövs.

Bra på tidshantering, förändringshantering och organisationsförmåga.

Är kunnig och bekväm i alla aspekter av idéer och design av en produkt. Du kommer inte att vara den som utför, men du bör ha en god förståelse för alla delar av processen.

Ansök redan idag

Du söker enklast genom att klicka här. Glöm inte att ange ”Huvudprojektledare till Affärsutvecklingsavdelningen” i din ansökan. För ytterligare frågor om rollen kontakta Peter Berg på 0702- 95 55 78 eller peter.berg@team720.se.