fbpx
Lediga jobb > Head of Sales - Meniga Rewards
Söka jobb
2019-12-22

Head of Sales - Meniga Rewards

Meniga Rewards är en tjänst som i framtiden kan ersätta och komplettera kundkort och lojalitetsprogram. Det går till så att användare kopplar sitt bankkort och får cashback och erbjudanden från handlare som är anslutna.  Det är kostnadsfritt, helt automatiskt och användarna får pengar insatta direkt på bankkontot när de utnyttjar erbjudanden. 200.000 har kopplat sina bankkort i Menigas app och ett hundratal handlare är anslutna idag.

Under våren lanseras cashback-tjänsten inne i de största bankernas egna appar. Helt unikt i världen och gör att antalet användare kommer växa kraftigt. Därmed blir det riktigt attraktiv för handlare/butiker/restauranger att ansluta sig och få tillgång till att agera på användarnas köpdata.

Om rollen

I och med lanseringen i bankapparna behöver vi nu växla upp och förstärka vår försäljningsorganisation med en driven försäljningschef som ska säkerställa ökad tillväxt av handlare/butiker/restauranger i tjänsten. Vi erbjuder dig en mycket spännande och omväxlande nyckelroll med ansvar för vårt befintliga säljteam som under 2020 ska växa ytterligare. Övergripande innebär det att du…

Din erfarenhet och kompetens

Vi vill att du som söker har minst tre års erfarenhet av en liknande roll, helst inom media eller närbesläktade områden. Dessutom har du…

Du som person

Vi söker en prestigelös, förtroendeingivande och kreativ person som brinner för att coacha och motivera människor och som älskar att göra affärer. En tävlingsinriktad individ som inser värdet i att föregå med gott exempel och driva egen försäljning. En uttalad lagspelare som är trygg och tydlig i sin roll.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor med både fast och rörlig ersättning.

Välkommen med din ansökan!

SÅ SÖKER DU JOBBET

I denna rekrytering samarbetar vi med Team720. Du söker enklast genom att klicka här. Glöm inte att ange ”Head of Sales Meniga” i din ansökan. För ytterligare frågor om rollen kontakta Magnus Wallén på 0702-687420 eller Peter Berg på 0702-955578.