fbpx
Tillsatt
2020-08-26 Magnus Wallén

Geeks söker erfaren KAM-säljare

Vi håller på att finslipa detaljerna kring denna spännande roll. Du kan kontakta oss i förväg om du vill få mer information om tjänsten och få hela beskrivningen så fort den är klar.

Beskrivning av tjänsten är nu klar. Läs mer här.

Kortfattat:
●     Du vill göra affärer på strategisk nivå med stora internationella och svenska varumärken.
●     Du får huvudansvaret för en av våra största och viktigaste kundgrupper.
●     Du får jobba med en oerhört insatt, engagerad och mycket efterfrågad målgrupp.

Geeks – vilka är vi?
Geeks är idén om att ta de galet insatta på allvar. Det gör vi genom att samla nördar hos våra varumärken Sweclockers.com och FZ.se.
–   Sweclockers är Sveriges största webbplats om datorer och hårdvara. Här samlas över 350 000 datornördar för att diskutera hårdvara och ta del av våra nyheter och tester.
–   Till FZ kommer ca 100 000 spelintresserade för att diskutera spel med varandra och ta del de hetaste nyheterna från spelvärlden. FZ är Sveriges äldsta och mest uppskattade spelsajt.

Vart är vi på väg?
Vi ska bli ännu bättre på att ta vara på våra nördars starka engagemang och skapa affärer som de gillar och vill engagera sig i. Kortfattat innebär det att vi går från traditionell bannerförsäljning till mer strategisk försäljning. Från att erbjuda volym till att sälja kvalitet. Vi är på god väg att bli bäst på att bygga och stärka relationen mellan våra kunder och våra nördar. När vi lyckats med det fullt ut har vi ett unikt erbjudande med en fantastisk genomslagskraft.

Teamet på Geeks
Vi är ett grymt säljgäng på fyra personer och vårt nyrenoverade kontor ligger vid Karlaplan i Stockholm. Läs mer om det och alla andra som jobbar på Geeks här.

Håll utkik!
Inom några dagar kommer mer detaljer om rollen och hur kul jobbet är. Men skicka in din intresseanmälan redan nu till kenny.hallberg@team720.se