fbpx
2019-05-20 Andreas

Kenny Hallberg – Seniorkonsult

Tel: +46 705-57 06 67 Mail: kenny.hallberg@team720.se

Kenny har jobbat i de flesta kommersiella roller i olika medieföretag som upplagechef, marknadschef och annonschef. Men även som försäljnings- och marknadschef samt vd i andra branscher.

Med erfarenhet av förändringsarbete, både som aktör i medielandskapet och som medieköpare från andra branscher, finns det en djup kunskap och förståelse för villkoren för olika medieslag och de utmaningar branschen står inför.

Som konsult jobbar Kenny både strategiskt och operativt och trivs i genomförandefasen. Kenny är effektiv och har lätt att få människor med sig. Han har levererat som bäst i de situationer där förändring av affärsstrategi, organisation eller försäljning/marknad skall leda fram till förbättrad lönsamhet.

Exempel på roller och uppdrag där du anlitar Kenny:

Verifierad av MonsterInsights