fbpx
Rekrytera rätt på egen hand
Rekrytera rätt på egen hand
Missing image

En klok investering

Brist på tid eller erfarenhet leder ofta till otydliga kravprofiler, ostrukturerade intervjuer och utdragna rekryteringsprocesser. Det gör att fel personer söker och att eftertraktade kandidater väljer andra arbetsgivare. Dessutom minskar möjligheten att stärka ditt varumärke som arbetsgivare om du inte sköter rekryteringsprocessen ”by the book”.

Vi erbjuder tre kostnadseffektiva sätt att snabbt lära dig rekrytera riktigt duktiga medarbetare, som stärker ditt varumärke och minskar risken för kostsamma felrekryteringar.

1. Hyr in en rekryteringskonsult
Att ta in en riktigt skicklig rekryterare under en begränsad tid kan vara ett klokt och kostnadseffektivt alternativ. På plats hos er åstadkommer konsulten mer på mindre tid, kan snabbt sätta sig in i det som måste göras och börja leverera. Dessutom överför konsulten kunskap som gör att du kan börja göra professionella rekryteringsprocesser på egen hand.

2. Hjälp med att ta fram en proffsig rekryteringsprocess
Behöver du hjälp med att ta fram en riktigt bra och företagsanpassad rekryteringsprocess? Efter några inledande möten sätter vi samman ett pedagogiskt och funktionellt paketerat material som bland annat innehåller mallar för kravprofil, platsannons, frågor till intervjuer och referenstagning. En billig och effektiv lösning som alla på företaget kan dra nytta av.

3. Gå vår intensivkurs i rekrytering
Välj mellan en öppen eller företagsanpassad kurs. En eller två halvdagar med konkreta tips, ny kunskap och tillgång till de verktyg och mallar som gör att du ökar både träffsäkerhet och effektivitet i dina kommande rekryteringar.

Inte övertygad? Läs Magnus tips om varför det är en klok investering att ta hjälp.

Vill du veta mer om hur du kan bli bättre på rekrytering, kontakta Magnus Wallén på 0702-687420 eller magnus.wallen@media720.se.

Rekryterings-utbildningar och att hyra rekryterare

Vill du veta mer om att hyra in en rekryterare, hur du ska bygga en egen rekryteringsprocess på bästa sätt, eller känner att du behöver gå en  rekryteringsutbildning, kontakta Magnus Wallén.

Verifierad av MonsterInsights