fbpx
Rekrytera rätt på egen hand
Rekrytera rätt på egen hand
Missing image

En klok investering

Brist på tid eller erfarenhet leder ofta till otydliga kravprofiler, ostrukturerade intervjuer och utdragna rekryteringsprocesser. Det gör att fel personer söker och att eftertraktade kandidater väljer andra arbetsgivare. Dessutom minskar möjligheten att stärka ditt varumärke som arbetsgivare om du inte sköter rekryteringsprocessen ”by the book”.

Läs gärna Magnus tips och varför det kan vara en klok investering att ta hjälp.

Vi erbjuder två kostnadseffektiva sätt att snabbt lära dig rekrytera riktigt duktiga medarbetare och samtidigt stärka ditt varumärke.

  1. Gå vår intensivkurs i rekrytering
    Välj mellan en öppen eller företagsanpassad kurs. Två halvdagar med konkreta tips, ny kunskap och tillgång till de verktyg och mallar som gör att du ökar både träffsäkerhet och effektivitet i dina kommande rekryteringar.
  2. Hyr in en rekryteringskonsult
    Att ta in en riktigt skicklig rekryterare under en begränsad tid kan vara ett klokt och kostnadseffektivt alternativ. På plats hos er åstadkommer konsulten mer på mindre tid, kan snabbt sätta sig in i det som måste göras och börja leverera. Dessutom överför konsulten kunskap som gör att du kan börja göra professionella rekryteringsprocesser på egen hand.

Vill du veta mer om våra rekryteringsutbildningar så kontaktar du Peter Berg, eller Magnus Wallén om du är intresserad av att hyra in en rekryteringskonsult.

Rekryterings- utbildningar

Vill du veta mer om våra rekryteringsutbildningar så kontaktar du Peter Berg.

Maila

Rekryteringskonsult

Vill du hyra in en rekryteringskonsult så kontaktar du Magnus Wallén.

Maila
Verifierad av MonsterInsights