En hybrid med fokus på lönsamhet
Hybrid med fokus
på din lönsamhet
Missing image

En del av 720-gruppen

Starten av det som idag är Team720 började 2007 när Media720 AB lanserades. Tanken då som nu är att hjälpa medieföretag att öka sin lönsamhet i ett ständigt föränderligt medielandskap genom att ta ett helhetsgrepp kring affärs- och verksamhetsutveckling, och den kompetensförsörjning och kompetensutveckling som detta ofta leder till. En hybrid mellan strategi och kompetensförsörjning som gjort att Media720 utsetts till både Gasellföretag och Superföretag.

Men begreppet media blir all bredare och de flesta bolag agerar idag som ett medieföretag i sin kommunikation. Just därför har vår affärsidé även bäring på såväl marknads-, kommunikations- och försäljningsavdelningar oavsett bransch. När det gäller kompetensförsörjning inom dessa områden erbjuder Team720 professionell hjälp inom rekrytering och interimslösningar av chefer och specialister.

Vi är verksamma i Stockholm och Mälardalen men täcker även in Dalarna via vårt kontor i Rättvik.

Team720 är ett av tre affärsområden som också består av…

Media720 – affärs- och verksamhetsutveckling inom media och kommunikation.
Tech720 – upphandling och projektledning av webb- och teknikutveckling.

Tillsammans är vi 720-gruppen, med ett tydligt fokus på respektive område, men med ett intimt samarbete som gör att vi kan hjälpa er att utvecklas, och när det behövs, se till att ni har rätt kompetens för uppgiften.

Välkommen som kund du också!

Kontakta oss!

Hör av dig förutsättningslöst så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet.