fbpx
En hybrid mellan affärsutveckling och kompetensförsörjning
Hybrid med fokus
på din lönsamhet
Missing image

En del av 720-gruppen

Sedan starten 2007 har vi hjälpt företag som Clas Ohlson, Handelsbanken, Bonnier, Spotify och Ticketmaster med kompetensförsörjning inom media, marknadsföring och försäljning. Kunder som uppskattar vår erfarenhet och kunskap inom dessa områden och att vi presenterar kandidater och konsulter som inte bara har rätt kompetens, personlighet och drivkrafter, utan också passar in i deras kultur.

Vår framgång, och det faktum att vi haft ytterst få misslyckad uppdrag, beror även på att vi arbetar i team. Rekryterare från Team720 och seniorkonsulter från Media720 med lång erfarenhet och aktuell kunskap inom de områden vi täcker in. Det innebär att vi på ett unikt sätt kan sätta oss in i ditt behov och skapa rekryteringsteam anpassade för det våra kunder söker. Allt för att kunna hitta och kvalitetssäkra det bästa kandidaterna. En process och ett arbetssätt som lett till att vi blivit utsedda till både Gasellföretag och Superföretag.

Team720 är ett av tre affärsområden som också består av…

Media720 – affärs- och verksamhetsutveckling inom media och kommunikation.
Tech720 – upphandling och projektledning av webb- och teknikutveckling.

Tillsammans är vi 720-gruppen, med ett tydligt fokus på respektive område, men med ett intimt samarbete som gör att vi kan hjälpa er att utvecklas, och när det behövs, se till att ni har rätt kompetens för uppgiften.

Välkommen som kund du också!

Kontakta oss!

Hör av dig förutsättningslöst så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet.
Verifierad av MonsterInsights