fbpx
2019-06-04 Andreas

Peter Berg: ”Därför är vi unika i branschen”

Vad skiljer egentligen de olika rekryteringsbolagen – och hur ska man veta vilket som är bäst? Peter Berg berättar vad som särskiljer Team720 från sina konkurrenter.

För någon vecka sedan lanserade Media720 sitt nya affärsområde Team720. Men att jobba med rekrytering, interim och search är ingen nyhet för teamet– det har man gjort sedan starten 2007.
– Vi är alla erfarna inom rekrytering, interim, search och headhunting Nyheten är att vi nu bildar ett eget affärsområde, säger Peter Berg affärsområdeschef för Team720.

Hur vet man vilken rekryterare som är bäst att anlita? Och vad skiljer egentligen mellan de olika rekryteringsbolagen? Det är frågor som man bör ställa sig innan det är dags att välja vilken rekryterare man ska anlita.

Svaret? Ja det finns egentligen inte ett svar som är rätt för alla – den bästa rekryteraren för er är helt enkelt den som på bästa sätt kan lösa just ert problem.

Vilken typ av rekryteringar och interimsuppdrag kan ni hjälpa till med?
– Vi är experter på att attrahera, hyra ut och anställa chefer och specialister inom media, marknad, försäljning och kommunikation. Ett område som idag berör många arbetsplatser inte bara de traditionella mediebolagen, säger Peter Berg.

Finns det något som gör er unika?
– Det finns ett par avgörande skillnader i hur vi arbetar. Dels kvalitetssäkrar vi alltid kompetensen genom att jobba i par. Genom att låta en expert på just det efterfrågade området vara med i processen kan vi säkerställa att personen faktiskt har den erfarenhet och kunskap som krävs för tjänsten. Dessutom fokuserar vi på Employer Branding i vår rekryteringsprocess under hela uppdraget. Allt för att göra arbetsgivaren så attraktiv som möjligt vilket är en förutsättning att få relevanta sökanden till den aktuella tjänsten, påpekar Peter Berg

När kan man vända sig till er?
– Vi erbjuder en rad olika tjänster från hela rekryteringsprocesser, kvalitetssäkring via second opinion till interimslösningar och utbildning för företag som rekryterar på egen hand.

Rekrytera själva. Hur menar ni då?
– Idag vill många företag lösa rekryteringen på egen hand men har inte alltid rätt kompetens för att klara av det. Det vi gör är att erbjuda en intensiv kurs i rekrytering och vi har även möjlighet att hyra ut en rekryteringsexpert som kan komma ut och hjälpa företag med rekryteringsprocessen.

Har ni behov av hjälp innan eller efter sommaren? Hör av er till Team720 – redan idag!

Verifierad av MonsterInsights