Söka jobb
2019-09-19 Karin Holmberg

Media720 söker konsulter med erfarenhet av digital affärsutveckling

Nu söker vi dig som har arbetat några år med att utveckla och implementera digitala affärsmodeller inom media och kommunikation. Många av våra kunder planerar satsningar och har behov av duktiga konsulter med erfarenhet av att leda och driva utveckling av digitala affärer. Det kan handla om att utveckla nya annonslösningar för exempelvis leadsgenerering, skapa förutsättningar för ökade digitala läsarintäkter eller satsningar inom e-handel.

Som person är du självgående, strukturerad och med ett uttalat affärssinne. Du tycker om att hjälpa kunder med strategier och analyser men även med implementeringsarbete och praktisk projektledning. Vi genomför inte bara skarpa analyser, presenterar pedagogiska presentationer och handlingsplaner. Vi ser, till skillnad från andra konsultföretag, även till att genomföra det vi föreslår. Det är vad som byggt vår framgång under mer än 12 år.

Som konsult hos Media720 får du möjlighet till en varierad tillvaro. Förutom att driva projekt kan du även sälja in nya uppdrag med god förtjänst. Många av oss arbetar både som konsulter ute hos våra kunder men också med rekryterings- och interimsuppdrag. Hur dina uppdrag fördelas styr du i stor uträckning själv. Din lön är helt rörlig och beroende av de uppdrag du arbetar med.

Ansök nu
Om du är intresserad av rollen skickar du omgående ditt CV till bjorn.lorentzi@team720.se. Märk ansökan med ”Konsult Digitala Affärer”. Har du frågor är du välkommen att ringa Björn på telefon 08-554 205 41
Ansök nu!

Fler lediga tjänster

Söka jobb
2021-03-17
Account Manager till uppdrag för Bonnier och Sveriges Arkitekter
[...]
Tillsatt
2020-09-11
Säljansvarig till Mobila Doktorn
[...]
Tillsatt
2020-08-28
KAM-säljare B2B till Geeks
[...]
Tillsatt
2020-08-26
Geeks söker erfaren KAM-säljare
[...]
Tillsatt
2020-07-21
KAM-säljare till tidningen Fokus
[...]
Tillsatt
2020-05-04
Reporter till Nordens största VVS- och energitidskrift
VVS-Forum är Nordens ledande nyhetskälla och magasin när det gäller VVS- och energifrågor. Via tidningen VVS-Forum, vår webbplats, nyhetsbrev och Facebook bevakar och sprider vi branschnyheter inom alla områden som berör företagen och dess anställda: företagan [...]
Tillsatt
2020-03-04
Lösningsorienterad KAM till Johnér Bildbyrå
Brinner du för försäljning, är service-minded och gillar att sälja lite mer komplexa produkter och tjänster av högsta kvalitet? Då kan rollen som Key Account Manager på Johnérs Bildbyrå vara jobbet för dig. Joh [...]
Tillsatt
2020-02-05
Koordinator Marknad och Distribution – interimsuppdrag
LRF Media är medieföretaget som går bra och har tydliga läsargrupper som verkligen uppskattar sina tidningar, sajter och event. Med en väl fungerande affärsutveckling ser framtiden både spännande och rolig ut. [...]
Tillsatt
2020-01-21
Head Of Digital
Ä [...]
Tillsatt
2019-11-07
Partnerships Manager
Är du en person som gillar att utveckla affärer genom samarbets [...]