fbpx
Söka jobb
2019-09-19 Andreas

Media720 söker konsulter med erfarenhet av digital affärsutveckling

Nu söker vi dig som har arbetat några år med att utveckla och implementera digitala affärsmodeller inom media och kommunikation. Många av våra kunder planerar satsningar och har behov av duktiga konsulter med erfarenhet av att leda och driva utveckling av digitala affärer. Det kan handla om att utveckla nya annonslösningar för exempelvis leadsgenerering, skapa förutsättningar för ökade digitala läsarintäkter eller satsningar inom e-handel.

Som person är du självgående, strukturerad och med ett uttalat affärssinne. Du tycker om att hjälpa kunder med strategier och analyser men även med implementeringsarbete och praktisk projektledning. Vi genomför inte bara skarpa analyser, presenterar pedagogiska presentationer och handlingsplaner. Vi ser, till skillnad från andra konsultföretag, även till att genomföra det vi föreslår. Det är vad som byggt vår framgång under mer än 12 år.

Som konsult hos Media720 får du möjlighet till en varierad tillvaro. Förutom att driva projekt kan du även sälja in nya uppdrag med god förtjänst. Många av oss arbetar både som konsulter ute hos våra kunder men också med rekryterings- och interimsuppdrag. Hur dina uppdrag fördelas styr du i stor uträckning själv. Din lön är helt rörlig och beroende av de uppdrag du arbetar med.

Ansök nu
Om du är intresserad av rollen skickar du omgående ditt CV till bjorn.lorentzi@team720.se. Märk ansökan med ”Konsult Digitala Affärer”. Har du frågor är du välkommen att ringa Björn på telefon 08-554 205 41
Ansök nu!

Fler lediga tjänster

Tillsatt
2023-11-09
Communication Manager
[...]
Söka jobb
2023-10-30
Scream B2B söker en driftig projektledare med kundansvar
[...]
Tillsatt
2023-10-23
Analytiker för kundanalys till bank – interimsuppdrag
[...]
Tillsatt
2023-09-26
Marknadschef med erfarenhet av digitala tjänster
[...]
Tillsatt
2023-09-21
Norsktalande Marketing Communication Manager till bankkund - interimsuppdrag
[...]
Tillsatt
2023-09-11
Internal Communication Manager SEB
[...]
Tillsatt
2023-08-10
Titelansvarig säljare till Elinstallatören
[...]
Tillsatt
2023-08-08
Key Account Manager till framgångsrika Ehandel.se
[...]
Tillsatt
2023-06-27
Digital Business Manager till Keesing
[...]
Tillsatt
2023-06-20
Webbredaktör till försäkringsbolag - interimsuppdrag
[...]
Verifierad av MonsterInsights