fbpx
Tillsatt
2019-10-16 Magnus Wallén

Interimskonsult Performance Marketing

Till ett av Sveriges ledande mediehus söker vi nu en erfaren person inom Performance Marketing som operativt ska sköta olika kanaler och plattformar som Facebook, Youtube, Twitter och Snapchat. Start i mitten av november och löpande med ömsesidig uppsägningstid.

Om rollen
Du kommer att vara en viktig kugge på en större marknadsavdelning med högt i tak, professionella kollegor i en stimulerande arbetsmiljö. I stora drag handlar ditt arbete om att:

Kompetenskrav
Du bör ha minst två års erfarenhet av följande kanaler:

Önskvärt...

Personliga egenskaper
Som person är du prestigelös, trygg i din roll och bra på att hjälpa dina kollegor inom ditt kunskapsområde. Du är inte rädd för att hugga i och ta tag i saker som måste fungera. Du är resultatdriven och vet att analys och uppföljning är kritiskt i arbetet.

Villkor
Tjänsten är en Interimslösning på heltid med start i mitten av november som löper tills vidare. Erbjudande om fast anställning kan bli aktuell under uppdragets gång. Bra lönevillkor och möjlighet finns för en konsult som vill fakturera.

Så söker du tjänsten
Enkel ansökan i form av din Linkedinprofil som skickas till magnus.wallen@team720.se. Ange ”Performance Marketing ” i ämnesraden. För mer information om tjänsten, kontakta Magnus Wallén på 070 – 268 74 20. Vi intervjuar löpande och tillsättning sker så snart vi har hittat rätt person.

Verifierad av MonsterInsights