fbpx
2019-10-29 Magnus Wallén

Tillgänglig kompetens inom Performance Marketing

Nu har vi några kandidater tillgängliga för uppdrag eller anställning med fokus på Performance Marketing. Drivna digitala marknadsförare som kan hjälpa dig med marknadskommunikation genom digital strategi, digitala kampanjer samt mätning och uppföljning med fokus på prestation och effekt. Följande kandidater finns tillgängliga i närtid...

Malin

Malin är en målmedveten, prestigelös och engagerad marknadsförare med gedigen erfarenhet inom bland annat trafikköp, leadsgenerering, konvertering och projektledning. Hon har arbetat för kunder i en rad olika branscher inklusive media. Hon är tillgänglig för kortare eller längre konsultuppdrag.

Verktyg/IT-kompetens

Emilia

Emilia har arbetat med digital marknadsföring både på publicist- och kundsidan sedan 2016. Hennes erfarenhet sträcker sig från planering, implementering till optimering och analys av digitala kampanjer. Hon är tillgänglig för konsultuppdrag eller heltidsanställning.

Verktyg/IT-kompetens

Linn

Linn har bland annat arbetat som marknadschef på ett ledande mediehus med en portfölj av varumärken och ansvarat för och drivit kampanjer för dessa. En engagerad och kreativ digital marknadsförare som inser vikten av analys, strategi och operativt arbete. Hon är öppen för längre konsultuppdrag på heltid eller anställning.

Verktyg/IT-kompetens

För ytterligare information kontakta Magnus Wallén, magnus.wallen@team720.se, 0702-687420.

Exempel på annan kompetens som finns tillgänglig hittar du här

Verifierad av MonsterInsights