fbpx
Tillsatt
2019-11-07 Magnus Wallén

Partnerships Manager

Är du en person som gillar att utveckla affärer genom samarbetspartners, har förmåga att bygga långsiktiga relationer och som tar eget ansvar – då är detta en tjänst för dig.

OM JOBBET

I rollen som Partnerships Manager blir du en viktig kugge i ett härligt marknadsteam på huvudkontoret i Stockholm. Tjänsten är till stora delar ny och vi söker efter en person kan utveckla och forma den till att bli en ännu mer lönsam och framgångsrik del av vår verksamhet. Det primära ansvaret blir att vidareutveckla och underhålla våra affärsrelationer med befintliga partners samt bearbeta och sälja in nya partners. Kunderna är företag som antingen driver biljettförsäljning eller genererar sponsor- eller annonsintäkter.

ARBETSBESKRIVNING OCH ANSVARSOMRÅDEN

Du arbetar mot uppsatta mål – självständigt eller tillsammans med marknadsteamet och ibland i samråd med vårt internationella team. Du kommer arbeta med:

Rollen innebär ett budgetansvar och du rapporterar till Marketing Director, Sverige

DIN KOMPETENS OCH ERFARENHET

Vi vill att du som söker tjänsten har:

DU SOM PERSON

För att driva och utveckla partner-affären måste du vara självgående, orädd och givetvis ha förmåga att skapa förtroende. Hos oss är det högt i tak och vi vill att du har modet att ifrågasätta befintliga affärsmodeller och arbetssätt. Du är en uttalat affärs- och kundorienterad person som blivit framgångsrik genom ett proaktivt och strukturerat sätt att arbeta. Kanske har du en liknande roll idag men har en högre ambition än du kan få utlopp för. Vi vill också att du skriver under på våra värdegrundsord: Proaktivitet, Ansvar, Kundfokus och Teamkänsla.

Välkommen med din ansökan!

SÅ SÖKER DU JOBBET

I denna rekrytering samarbetar vi med Team720. Du söker enklast genom att klicka här. Glöm inte att ange ”Partnerships Manager” i din ansökan. För ytterligare frågor om rollen kontakta Kenny Hallberg på 0705-570667 eller Magnus Wallén på 0702-687420.

Ticketmaster är Sveriges största marknadsplats för evenemang inom konserter, festivaler, sport och teater. Globalt finns Ticketmaster på fler än 25 marknader. Genom ständig utveckling och innovation tillhandahåller Ticketmaster biljettsystemlösningar och marknadsföringstjänster för att hjälpa våra kunder att fylla sin arena och förbättra upplevelsen för artister och fans: före, under och efter showen.

Verifierad av MonsterInsights