fbpx
Tillsatt
2020-01-21 Magnus Wallén

Head Of Digital

Är du rätt person att utveckla ett av våra viktigaste affärsområden?

Vi erbjuder dig:

Ansök direkt genom att klicka här!

Vi skapar förutsättningar för kvalitetsjournalistik

Vi gör skillnad för medieköpare och våra uppdragsgivare genom att arbeta i ett nära partnerskap med dem. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt. Vi tror på att göra skillnad och därför söker vi just dig – som också vill göra det. Och det häftigaste av allt: Vi skapar förutsättningar för kvalitetsjournalistik.

Om rollen 

Som Head of Digital får du aktivt driva utvecklingen av Advisers digitala affär. Inspirera, utveckla och motivera säljteam, säljare, annonsörer, adops, uppdragsgivare, leverantörer och andra nyckelpersoner kopplat till uppdragen för att skapa större intäkter och nöjda kunder.

Rollen innebär:

Vi vill att du som söker:

Därför är rollen så rolig:

Du får självständigt driva ditt arbete framåt och vi räknar med att du tar många egna initiativ. Eftersom du är kommunikativt skicklig är du en naturlig länk mellan olika kontaktytor. Och med din goda affärsförståelse och förmåga att prioritera rätt levererar du alltid inom deadline.

Vilka är vi?

Adviser är inte ett säljbolag bland andra säljbolag. Vi är en partner för medieägare, medieköpare och annonsörer.

Idag är vi totalt 40 personer med våra systerföretag som sitter på fyra kontor runtom i landet. Vi är uppdelade i olika team som varje dag gör affärer och tillsammans driver våra kunders utveckling framåt. Vi får våra kunders affärer att växa, därför växer även vi.

Ansök redan idag

Du ansöker genom att klicka här. Märk din ansökan ”Head of Digital”. Har du kompletterande frågor kontaktar du Björn på 073-344 13 30 eller Kenny på 070-557 06 67.

Verifierad av MonsterInsights