fbpx
Tillsatt
2020-03-04 Magnus Wallén

Lösningsorienterad KAM till Johnér Bildbyrå

Brinner du för försäljning, är service-minded och gillar att sälja lite mer komplexa produkter och tjänster av högsta kvalitet? Då kan rollen som Key Account Manager på Johnérs Bildbyrå vara jobbet för dig.

Johnér Bildbyrå har sedan 1996 löst bildbehovet för tusentals stora och små företag, reklambyråer, marknadsavdelningar, myndigheter världen över. Du kommer till det mest välrenommerade företaget i branschen med en omfattande bildbank som ständigt fylls på med högkvalitativa bilder, skapade av några av de bästa skandinaviska och nordiska fotograferna. Ett framgångsrikt företag med en småföretagarkultur och med ambition att med din hjälp växa ytterligare.

Om rollen

Din uppgift blir att bearbeta befintliga och nya kunder, primärt mellanstora och stora företag.  Bearbetningen sker både via telefon och personliga besök. Majoriteten av våra kunder finns i Stockholmsområdet men resor kan förekomma. Eftersom vi är kända för en mycket hög servicegrad är det viktig att löpande följa upp och hjälpa kunder med bland annat lättare juridiska frågor och bildsökning via telefon och vår chat-funktion.

Önskad erfarenhet och kompetens

För att lyckas i rollen bör du ha minst två års erfarenhet av proaktivt säljarbete på företag med stark säljkultur där försäljning är en avgörande och framträdande del. Som en redan duktig säljare har du skaffat dig kunskaper inom alla delar av säljprocessen; från telefonförsäljning och besöksbokning, säljmöten med behovsanalys till offertskrivning och uppföljning.

Du som person

Vi tror att du är en person som är redo för nya utmaningar och som präglas av stort engagemang i det du gör. Du måste vara van att ta eget ansvar, kunna leverera i tid och vara lösningsorienterad. Som du redan förstått krävs god känsla för service och att löpande vilja hålla kontakt med dina kunder, inte bara vid ett avslut. Vår kultur beskrivs som öppen, inkluderande och prestigelös och vi ser gärna en kollega med glimten i ögat som har nära till skratt.  

Villkor och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning. Marknadsmässiga villkor med grundlön och provision. Bra förmåner som bland annat inkluderar DKV sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och massage.

Du söker tjänsten genom att klicka här. Ange ”KAM Johnér Bildbyrå” i rubrikraden. Har du ytterligare frågor ringer du Magnus Wallén, 0702-687420, eller Peter Berg, 0702-955578.   

Verifierad av MonsterInsights