fbpx
Tillsatt
2020-05-04 Magnus Wallén

Reporter till Nordens största VVS- och energitidskrift

VVS-Forum är Nordens ledande nyhetskälla och magasin när det gäller VVS- och energifrågor. Via tidningen VVS-Forum, vår webbplats, nyhetsbrev och Facebook bevakar och sprider vi branschnyheter inom alla områden som berör företagen och dess anställda: företagande, teknik, produkter, ekonomi, konjunktur, juridik, aktuella projekt, utbildning/rekrytering, marknadsföring och arbetsmiljö.

Är du en självgående och driven reporter med vana från både magasinsjobb och digital publicering? Har du dessutom förmågan att skriva om komplicerade ämnen på ett lättillgängligt och intresseväckande sätt? Då är det dig vi söker. 

Vad vi erbjuder

Du kommer till en framgångsrik och etablerad medieverksamhet. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö på vår redaktion där allas insatser, kunskaper och idéer räknas och vi sätter gemensamt målsättningar och visioner för våra kanaler.

Vårt kontor ligger i moderna lokaler vid Skanstull på Södermalm med direkt närhet till både tunnelbana och busslinjer. Här finns tillgång till ett stort utbud av butiker och samhällsservice samt goda möjligheter till lunchpromenader i grönområden eller pass på närliggande gym.

Om rollen

Som reporter hos oss arbetar du med nyheter, snabba jobb på telefon men också mer planerad journalistik som längre reportage. Du planerar arbetet i samråd med en redaktör men ska själv klara att leverera redaktionellt material av hög kvalitet som du ska kunna hantera i våra system och publicera på digitala plattformar.  

Det dagliga arbetet planerar du tillsammans med en redaktör och vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt under eget ansvar och leverera efter tydliga deadlines. Vi är 9 personer på redaktionen som ger ut både VVS-Forum och Elinstallatören. Ditt fokus kommer att ligga på VVS-Forum men ditt arbete kommer även innefatta uppdrag för Elinstallatören. Du rapporterar till Publisher som är chefredaktör för båda titlarna.

Din bakgrund

Du som person

Villkor och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter sommaren.

Team720 ansvarar för rekryteringen. Du söker tjänsten genom att klicka här. Ange ”reporter VVS-Forum” i rubrikraden. Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten så fort vi hittar rätt person. Så ansök så snart du kan. Har du ytterligare frågor ringer du Magnus Wallén, 070-268 74 20, eller Kenny Hallberg, 070-557 06 67.


Mer om VVS-Forum

VVS-Forum har 20 900 prenumeranter, 11 900 unika besök på webben per vecka och 23 700 prenumeranter på nyhetsbrev. VVS-Forum ägs och ges ut av Installatörsföretagen som är bransch- och arbetsgivarförening för företag inom el och VVS.

Söker du jobb? Därför är det en fördel att bli rekryterad via Team720

Behöver du rekrytera? Därför ska du välja oss som rekryteringspartner

Verifierad av MonsterInsights