fbpx
Tillsatt
2023-04-09 Magnus Wallén

Chef marknadskommunikation Region Stockholm - interimsuppdrag

Till Region Stockholms avdelning för marknadskommunikation söker vi nu en interim chef. Uppdraget handlar om att stötta och coacha medarbetare som arbetar med olika arbetsuppgifter inom marknadskommunikation (sociala medier, visuell identitet, kampanjer, web-innehåll, nyhetsbrev).

Avdelning kommunikation och försäljning har ansvar för trafikförvaltningens externa och interna kommunikation samt för kriskommunikation och pressjour, trafikinformation, försäljning och resenärservice. Avdelningen har även ansvar för Spårvägsmuseet.

Om uppdraget
Vi söker en erfaren interimschef till sektion Marknadskommunikation som kan stötta och coacha medarbetare som arbetar med olika arbetsuppgifter inom marknadskommunikation (sociala medier, visuell identitet, kampanjer, web-innehåll, nyhetsbrev och infotainment).

Du behöver inte vara expert på vår organisation eller våra sakfrågor, utan vi värderar din erfarenhet och dina ledaregenskaper högst.

Du rapporterar till avdelningschef Kommunikation och försäljning och ingår i avdelningens ledning tillsammans med sex sektionschefskollegor.Erfarenhet från offentlig verksamhet är en merit, men inte ett krav.

Uppdraget möjliggör för närvarande både arbete på distans och på plats på kontoret på Kungsholmen i Stockholm. Dagar och tider för detta styrs efter behov i organisationen och efter beställarens godkännande. Vi ser gärna att du är tillgänglig på kontoret så mycket som möjligt, särskilt initialt.

Så söker du

Skicka din intresseanmälan här. Märk din ansökan Chef marknadskommunikation. Har du frågor hör du av dig till magnus.wallen@team720.se. eller på 0705-57 06 67.

Verifierad av MonsterInsights