fbpx
Tillsatt
2023-06-07 Magnus Wallén

Redaktör till nyhetstjänsten SAK&LIV - Kortare vikariat

Till nyhetstjänsten Sak & Liv söker vi en redaktör under första halvan av augusti; vecka 31 och vecka 32. Finns också möjlighet till motsvarande uppdrag under oktober. Omfattningen är 50-100 %, beroende på vad som passar bäst.

 

Sak & Liv är en oberoende digital nyhetstjänst för medarbetare i försäkringsbranschen. Vår hisspitch är ”försäkringsbranschens Resumé”. Nyheterna publiceras på vår hemsida www.sakochliv.se och i vårt dagliga nyhetsmejl.

Om rollen
Uppdraget handlar primärt om att skriva korta nyhetstexter med utgångspunkt från det dagliga nyhetsflödet. Att värdera och publicera relevanta nyheter till vår målgrupp, beslutsfattare i försäkringsbranschen och personer som har ett intresse för försäkringsfrågor, utan att arbeta i ett försäkringsbolag, eller hos en förmedlare.

Din bakgrund
Du förväntas inte ha någon djupare kunskap om försäkrings- eller pensionsbranschen. Däremot är du en någorlunda rutinerad reporter/redaktör som är van med digital publicering (Vi arbetar i WordPress). En person med vana att skriva korrekta nyhetstexter och inte känner dig oerhört främmande inför siffror.

Om uppdraget
Initialt behöver vi någon under första halvan av augusti; vecka 31 och vecka 32. Det finns också möjlighet till motsvarande uppdrag under oktober. Omfattningen är 50-100 %, beroende på vad som passar bäst.

Så söker du
Vi intervjuar löpande och tillsätter omgående när vi hittar rätt kandidat. Skicka din Linkedinprofil och en kort beskrivning varför du du söker rollen till magnus.wallen@team720.se,  Frågor? Ring Magnus på 0702-687420.

Verifierad av MonsterInsights