fbpx
Tillsatt
2023-06-16 Magnus Wallén

Content Manager till SEB - interimsuppdrag


Till SEB söker vi en Content Manager till ett interimsuppdrag under hösten. Rätt kandidat bör ha några års erfarenhet av rollen och ha arbetat med EPI/Optimizely. Helst även erfarenhet från bank- eller finanssektorn.

Ett roligt heltidsuppdrag under hösten med placering på SEBs huvudkontor i Solna

Om uppdraget
Som Content Manager i Digital Sales & Service kommer du vara del av ett krossfunktionellt team. Teamets fokus ligger i att optimera kundens prioriterade kundresor och din uppgift som Content Manager kommer vara att skapa och publicera innehåll baserat på insikter om kundernas beteende och behov i syfte att öka kundens digitala sälj eller förbättra kundens digitala self-service-förmåga.

Önskad kompetens och erfarenhet
• Minst 3 års erfarenhet från liknande roller, gärna från bank eller finans
• Relevant eftergymnasial utbildning inom t.ex. journalistik, kommunikation eller beteendevetenskap
• Du har koll på vad som påverkar redaktionell SEO och kan optimera produkt- och sidinnehåll för aktuellt ändamål
• Vana av att arbeta med Adobe Analytics eller motsvarande analysverktyg för att följa upp och optimera innehåll
• Erfarenhet av EPI/Optimizely
• Erfarenhet av att A/B-testa och arbeta hypotesbaserat
• Du behärskar svenska i tal och skrift på hög nivå

Som person är du trygg, positiv och nyfiken. Du har lätt för att skapa goda relationer och agerar på ett ansvarstagande och lösningsorienterat sätt. Du har förmåga att arbeta självständigt men uppskattar också det stöd du kan få och ge i den större kontext som teamet verkar.

Uppdragslängd och arbetsplats
Uppdraget löper från 2023-08-21 till 2023-12-08, och man sitter till stor del på deras huvudkontor i Solna

Så söker du

Vi intervjuar löpande och tillsätter omgående när vi hittar rätt kandidat. Skicka din Linkedinprofil och en kort beskrivning varför du du söker rollen till magnus.wallen@team720.se, Frågor? Ring Magnus på 0702-687420.

Verifierad av MonsterInsights