fbpx
Tillsatt
2023-08-08 Magnus Wallén

Key Account Manager till framgångsrika Ehandel.se

Är du en initiativrik och framgångsrik säljare som söker en ny utmaning och ser potentialen i ehandel? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Ehandel.se, Nordens största mötesplats, nyhetsforum och kunskapskälla om e-handel, söker nästa stjärna till säljteamet i rollen som Key Account Manager i Helsingborg.

Hos oss blir du ett viktigt tillskott i vår fortsatta expansion. Förutom professionella och engagerade kollegor vid din sida, ansluter du till ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling. Många nya utvecklingsområden väntar i bolaget och du kommer att erbjudas en spännande resa i ett framgångsrikt bolag där möjligheterna att växa och utvecklas är stora.

Dina nya kollegor. Vi sitter i moderna och coola lokaler i nya hamnområdet i Helsingborg

Om tjänsten
Som Key Account Manager hamnar du mitt i centrum, bland Ehandlare och leverantörer. Ditt kontaktnät kommer på kort tid att bli fantastiskt. Vår och din roll är att hjälpa Ehandlarna att utvecklas. Det gör vi bland annat genom att knyta dem samman med relevanta leverantörer i våra tjänster och på våra event.

Du kommer in i ett snabbfotat och dynamiskt tillväxtbolag som välkomnar en driven och relationsskapande säljare. Du blir en viktig del i att tillsammans med dina kollegor driva organisationens fortsatta expansion. I rollen förekommer en del resor för att träffa kunder, medverka på events och stötta övriga avdelningar inom bolaget. Din roll kommer även innefatta:

● Arbeta tillsammans med och utveckla befintliga kunder
● Nykundsbearbetning och kundutveckling
● Att identifiera av nya affärsmöjligheter
● Budget- och resultatansvar med rapportering till operativ chef
● Vara en viktig del i den proaktiva affärsutveckling vi hela tiden arbetar med

Därför är det ett så roligt jobb
Vi har kul på jobbet och vi gör verklig nytta för våra kunder. Vi utvecklas hela tiden och ryggar inte för att ändra på något som är fel eller svårt att uppnå. Vi är helt enkelt ett skönt gäng som vill framåt och uppåt.

Lönen är marknadsmässig med mycket goda möjligheter att tjäna bra när du når dina mål.

Din bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har en relevant säljerfarenhet, gärna med ett intresse för e-handel och digitala tjänster, eller annan tidigare erfarenhet inom digital försäljning. Avgörande för rollen är ditt driv, din passion och viljan att utveckla affären. Du har förmågan att skapa förtroende, har en positiv inställning och trivs i en varierande roll. Som person gillar du att tävla men ser alltid hur du tillsammans med kollegorna kan lösa utmaningar ihop. Tycker du att du matchar följande påståenden har du god chans att lyckas:

● Du är självgående, proaktiv och initiativtagande
● Du har förmåga att strukturera och organisera ditt arbete
● Du har lätt att skapa förtroende och ta kontakt med kunder
● Du arbetar ansvarstagande och har god förståelse för säljprocessen
● Du sprider god energi, främjar gott samarbete och är tydlig i kommunikation
● Du är bra på både engelska och svenska – i tal och skrift

Placering & start

Tjänsten är placerad på kontoret i Helsingborg med möjligheter visst till distansarbete. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta niclas@ehandel.se
Vi tillsätter när vi hittar rätt person och uppmanar dig därför att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!

Om Ehandel

Ehandelse AB äger och driver Ehandel.se och Netthandel.no där båda är mötesplatser och nyhetssajter om e-handel och gör oss till Nordens största mötesplats, nyhetsforum och kunskapskälla om e-handel. Utöver den redaktionella verksamheten driver vi även event & annonsverksamhet, medlemstjänster och förmånliga ramavtal – allt i syfte att skapa bättre förutsättningar för de nordiska e-handlarna.

Verifierad av MonsterInsights