fbpx
Tillsatt
2023-09-26 Magnus Wallén

Marknadschef med erfarenhet av digitala tjänster

Till ett Legal Tech bolag, en Juristibyrå som erbjuder digitala tjänster inom arbetsrätt, söker vi nu en marknadschef till ett deltidsuppdrag på 50%. Möjlighet till förlängning och ett heltidsuppdrag efter årsskiftet finns.

Företaget är en modern Juristbyrå med arbetsrätt som specialitet. Sveriges första som erbjuder digital arbetsrättslig rådgivning. I appen kan kunder bland annat boka videomöten direkt med en av företagets arbetsjurister. Samtliga med svensk juristexamen.Bolaget har idag en upparbetad kundstock men står inför en kraftig expansionsfas. Därför söker man omgående en duktig och erfaren marknadschef. Initialt på 50% men som kan utvecklas till en fast heltidstjänst.

Kort om vem vi söker
Du…
– har arbetat som marknadschef eller -ansvarig under minst tre år.
– har erfarenhet av att arbeta med datadriven försäljning
– vet hur och vad som driver trafik och har full koll på CRO
– är van att arbeta med kanalstrategi och marknadsföring i sociala medier, även Linkedin
– vet vikten av analys och har full koll på analysverktyg.
Som person är du självgående men förstår vikten av, och uppskattar, samarbete. Du är trygg i dig själv och tvekar inte att komma med egna förslag till utveckling, grundade i egna erfarenheter. Har du kunskap om eller intresse av juridik är det ett plus men är inget krav.

Uppdragslängd och arbetsplats

Uppdraget ska tillsättas omgående och löper initialt till 2023-12-31. Därefter chans till förlängning eller anställning. Du kommer att arbeta på deras kontor på Kungsgatan 29 i Stockholm.

Så söker du
Är du eller någon du känner intresserad av uppdraget? Kontakta då Magnus omgående för ytterligare information på 0702-687420, eller skicka din Linkedinprofil och en kort beskrivning varför du du söker rollen till magnus.wallen@team720.se.

Verifierad av MonsterInsights