fbpx
Tillsatt
2023-10-23 Magnus Wallén

Analytiker för kundanalys till bank – interimsuppdrag

Till en större bankkund söker vi omgående en analytiker med gedigen erfarenhet av kunddata och som kan omsätta analys till praktisk handling. Uppdraget löper på heltid under sex månader.

Analytikern kommer ingå i kund- och insiktsteamet. Fokus ligger på kvalitativ research kring privatkunder och kundundersökningar. Analys av  privatkunders beteenden på webben och privatkunders kontakt med banken per telefon. I uppdraget ingår även att analysera bedrägerier och hur de kan upptäckas i tid.

Rollen kräver erfarenhet kring analys av affärs-och webbdata. Rätt kandidat är en metodkunnig researchkonsult med gedigen kunskap inom statistiska modeller.

Skallkrav:

– Har god kunskap om enkäter och kvantitativa undersökningar
– Kan väva ihop fler undersökningsmetoder och källor till en analys
– Är strukturerad och metodisk i sitt arbete
– Har stor integritet och mod, personlig mognad samt är serviceinriktad
– Kan omsätta analys till praktisk handling
– Har god analytisk förmåga

Analysverktyg: Adobe Analytics, Google Analytics.

Uppdragslängd och arbetsplats

Uppdraget ska tillsättas omgående och löper initialt till 2024-04-30. Du kommer att arbeta på deras kontor centralt i Stockholm.

Så söker du

Är du eller någon du känner intresserad av uppdraget? Kontakta då Magnus omgående för ytterligare information på 0702-687420, eller skicka din Linkedinprofil och en kort beskrivning varför du du söker rollen till magnus.wallen@team720.se.

Verifierad av MonsterInsights