fbpx
Tillsatt
2024-01-06 Magnus Wallén

Copy marknadskommunikation

Till ett deltidsuppdrag på SEB söker vi en copy som ska skriva kund- och marknadskommunikation inom livförsäkringsområdet och om nya digitala tjänster/verktyg. Minst fyra år av copyarbete från byrå eller annan arbetsgivare är ett krav, liksom erfarenhet inom försäkringsområdet.

SEB letar efter dig som kan hjälpa till med kund- och marknadskommunikation. Partnerorganisationen inom Pension & Försäkring ansvarar för pensionsbolagets försäljning. Den svenska verksamheten bedrivs dels genom bankassurans (integrerad bank- och försäkringsverksamhet), dels genom distribution via försäkringsförmedlare och externa partners (tredje part).

Jobbet innebär att skriva kund- och marknadskommunikation på svenska. Området gäller uteslutande livförsäkringsområdet, dvs allt från privata pensionsförsäkringar, tjänstepensioner, vårdförsäkringar till nya digitala tjänster och verktyg för våra kunder. Målgrupperna kan vara privatkunder, företagskunder och förmedlare. Själva uppdragen kan vara av säljande-, informativ- eller av legal karaktär. Texterna kommer ligga till grund för utskick till kunder (CRM) men kommer även omfatta ren marknadskommunikation till sajter, inbjudningar och kundmaterial.
SEB erbjuder ett roligt, omväxlande och utvecklande arbete med ett stort affärsfokus och högt i tak. Du kommer arbeta tätt tillsammans med ansvarig chef och ett team om totalt fyra personer med olika ansvarsområden men med synergier och samarbete.

Kort om dig

Du har en positiv attityd, är prestigelös, har hög energi och ett eget driv, gillar utmaningar och att göra det svåra enkelt. Du är leveranssäker, håller deadlines, är strukturerad och har koll på detaljerna. Du har förmågan att driva projekt framåt, gillar att få saker gjorda och tycker det är viktigt att ha roligt på vägen dit. Du kan arbeta självständigt, men också i grupp. Du gillar att verka i en dynamisk miljö och kan hantera korta leveransdatum. Ibland ändras saker i sista sekund, då får vi kavla upp ärmarna och hjälpas så att vi ändå fixar det.

Våra krav för rollen
• Goda kunskaper om och förståelse för livförsäkringsaffären
• Minst 4 års erfarenhet av copy från byrå eller annan arbetsgivare
• Dokumenterad utbildning inom kommunikationsområdet
• Svenska som modersmål, god kunskap i det engelska språket är meriterande

Uppdragslängd och arbetsplats

Uppdraget ska tillsättas omgående och är på 50% (2,5 dag i veckan). Det löper på 3 månader med möjlighet till förlängning. SEB ser gärna att konsulten jobbar minst en dag i veckan på plats i Arenastaden.

Så söker du
Vi intervjuar löp
ande och tillsätter omgående när vi hittar rätt kandidat. Skicka din Linkedinprofil, en kort beskrivning varför du du söker rollen och arbetsprover på till magnus.wallen@team720.se, Frågor? Ring Magnus på 0702-687420.

Verifierad av MonsterInsights