fbpx
Tillsatt
2024-01-15 Magnus Wallén

Brand Analyst till Mojang

Till ett deltidsuppdrag på spelutvecklaren Mojang söker vi en Brand Analyst som ska arbeta med analyser kring varumärke, konkurrenssituation och rapporter kring branschtrender. Lämplig kandidat har minst två års erfarenhet av marknadsundersökningar och kvantitativ samt kvalitativ analys. Kunskaper kring varumärkesbyggande och marknadsföringsmix krävs. Erfarenhet av spel- eller underhållningsbranschen är meriterande. OBS! Omgående tillträde.

To be successful in this role, it is necessary to have a good understanding of various research methodologies, both qualitative and quantitative. As this role includes working with a large database to analyse brand erformance, it is a big plus to have experience of working with brand tracking. The Brand Analyst will work with a variety of people in both the Stockholm and Redmond brand and marketing teams. This role reports to the Senior Brand Strategist.

Responsibilities
• Support the Brand Direction team with high quality brand analysis, through conducting brand audits, investigating the competitive landscape and industry trend reports.
• Independently work with brand tracker data to discover insights to support brand and marketing teams.
• Prepare and present findings and recommendations in an impactful, easily digestible format.
• Collaborate with external research agencies to conduct qualitative and quantitative studies.
• Collaborate with other insights teams across Mojang.
• Contribute to identifying and developing new brand analysis projects.

Requirements:
• Bachelor’s degree in relevant field • 2+ years of experience working with market research or similar field • Experience of working with both quantitative and qualitative analysis • Excellent understanding of brand building and full marketing mix • Data-driven approach • Fluent in English, written and spoken • Experience in gaming or the entertainment industry is preferred

Uppdragslängd och arbetsplats

Uppdraget ska tillsättas omgående och är på 50-75 %. Det löper till och med juni 2024 med eventuell förlängning. Hybrid.

Så söker du
Vi intervjuar löpande och tillsätter omgående när vi hittar rätt kandidat. Skicka din Linkedinprofil och en kort beskrivning varför du du söker rollen till magnus.wallen@team720.se, Frågor? Ring Magnus på 0702-687420.

Verifierad av MonsterInsights