fbpx
Tillsatt
2024-01-26 Magnus Wallén

Digital Marketing Manager till internationellt företag inom sport- och friluftskläder

Till en framgångsrikt företag inom sport- och friluftskläder söker vi en erfaren Digital Marketing Manager som arbetat internationellt, gärna inom konfektion. Ett längre heltidsuppdrag under 12 månader. Den som söker ska ha gedigen erfarenhet som marknadsförare och av digital annonsering. Ett absolut krav för rollen är att ha arbetat med globala team.

About the role
Implement acquisition and growth strategy leading on execution to deliver cost-effective user acquisition and customer growth on a local level, targeting quality audiences across Northern Europe. Communicate and identify insights to create data-driven decisions regarding digital marketing strategies, tactics and performance.
Set up a clear test and learn approach and push for innovation across all areas of our activity, balancing the need for innovation vs. focusing on achieving the KPIs. Plan, execute & optimise all digital acquisition marketing activities, including SEO, PPC, display & programmatic with external agency partners
Drive forward planning, process and ways of working to build a brilliant digital function

Skills
Knowledge and Expertise Experience in the execution of digital advertising. Proven experience in consistently tracking, optimising and reporting the results of campaignsProven ability to manage and optimize performance marketing campaignsStrong knowledge of Adobe Analytics, GMP stack, GA 360 suite.

Requirements
• Experience in the execution of digital advertising
• Proven experience in consistently tracking, optimising and reporting the results of campaigns
• Adobe Analytics
• GMP stack
• GA 360 suite
• Expertise working with global teams, senior executives, media agencies.
• Experience working across multiple markets and cultures

Personal characteristics
• Has drive, diplomacy and the ability to make things happen in an environment of ambiguity, complexity and multiple stakeholders.
• Able to influence others in the absence of any direct authority.
• A highly collaborative style and able to thrive in a team environment and also work independently

Uppdragslängd och arbetsplats

Uppdraget löper på heltid, delvis på distans, med start 12 februari till 1 februari 2025.

Så söker du

Vi intervjuar löpande och tillsätter omgående när vi hittar rätt kandidat. Skicka din Linkedinprofil, en kort beskrivning varför du du söker rollen till magnus.wallen@team720.se, Frågor? Ring Magnus på 0702-687420.h

Verifierad av MonsterInsights