fbpx
Tillsatt
2024-02-27 Magnus Wallén

Marknadsförare med intäktsfokus

LRF Media är mediehuset inom det gröna näringslivet. Med journalistik och innovation står vi upp för ett hållbart land. På riktig! Vi är nu inne i en spännande fas där teknik, data och innovation har tagit mer plats både i arbetssätt och bearbetningsmetoder. Som ett led i detta och fokus på ökade intäkter söker vi nu en duktig marknadsförare till vår kommersiella avdelning.
På LRF Media får du arbeta med härliga och kunniga kollegor. Nära T-bana, gym, många trevliga lunchrestauranger och promenadvägar längs vattnet i Stadshagen.
På LRF Media får du arbeta med härliga och kunniga kollegor. Nära T-bana, gym, många trevliga lunchrestauranger och promenadvägar längs vattnet i Stadshagen.

Vi söker en initiativrik marknadsförare med ett uttalat affärssinne som vill arbeta med att hitta samarbeten och aktiviteter som resulterar i leads och nya kunder. Du kommer att arbeta både mot företag och konsumenter och har de ledande varumärkena inom det gröna näringslivet att utgå från. Att hitta nya sätt och kanaler att nå ut till rätt målgrupper samt att utföra kampanjer till dessa är centralt.

I rollen hanterar och samarbetar du både med interna och externa kontakter, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Du kommer att vara en viktig del av vårt läsarintäktsteam som ansvarar för samtliga läsarintäkter. I teamet finns mycket kunskap och stöd att få från andra marknadsförare, formgivare och specialister inom Marketing Automation, konvertering, SEO/SEM och leadsgenerering Du rapporterar till vår försäljningschef.

I jobbet ingår

  • Planera, sätta upp och optimera försäljningsaktiviteter. T ex i mailkommunikation, kampanjer och samarbeten.
  • Skapa och lansera kampanjer, initiativ och aktiviteter från idé till genomförande.
  • Kontinuerligt analysera och följa upp nyckeltal kopplat till försäljning, samt optimera efter utfall.
  • Identifiera, kontakta, förhandla samt hålla dialog med nya och befintliga samarbetspartners och leverantörer.

Om dig
Som person motiveras du av att skapa och genomföra bra aktiviteter och kampanjer. Du trivs med intäkts- och affärsfokus, tydliga KPI:er och är i grunden en kreativ person som är bra på att driva, planera, följa upp och analysera resultat. Du är intresserad av teknik och utveckling. Du tycker om att målgruppsanpassa aktiviteter. Du arbetar effektivt och strukturerat med digitala och offline-kampanjer samt kundkommunikation som leder till affärer och lojalitet.

Att arbeta datadrivet som grund för beslut är en självklarhet för dig. Kanske har du redan arbetat med, eller har kunskaper inom, abonnemangstjänster eller SaaS-lösningar. Troligen har du arbetet med dessa arbetsuppgifter i minst 3 år och kan ta med dig lärdomar som blir till nytta hos oss. Det du inte redan kan tycker du är spännande att lära dig. Hos oss, med alla våra specialister, finns alla chanser till utveckling. Det viktiga är att du är orädd och vågar ta kontakt med så väl beslutsfattare som leverantörer och samarbetsaktörer, samt ser potentialen i de gröna näringarna och landsbygdsfrågor.

På LRF Media är det högt i tak och det finns utrymme att genomföra sina idéer. Med fokus på journalistik och innovation möter vi våra målgruppers behov. LRF Media publicerar tidningarna och sajterna ATL, LandLantbruk, Land och Lantmannen, mot både företagskunder och konsumenter och är branschledande inom respektive område.

Ansök redan idag

Skicka din intresseanmälan här, och märk din ansökan ”Marknadsförare LRF Media” Har du frågor hör du av dig till kenny.hallberg@team720.se. eller på 0705-57 06 67.

Om LRF Media
Vi får landet att växa! Vi är mediehuset som förstår kraften i jorden och sammanhanget och potentialen i det gröna näringslivet. Med journalistik och innovation står vi upp för ett hållbart land. På riktigt. Vi hjälper dig att få kunskap, nya erfarenheter och att göra affärer. Läs mer här.

Verifierad av MonsterInsights