fbpx
Söka jobb
2024-08-30 Magnus Wallén

Erfaren projektledare inom CRM

Till Folksam söker vi en CRM-Projektledare med omgående tillträde. Ett interimsuppdrag på heltid under fem månader med chans till förlängning. Fokus ligger på frågor gällande aktiviteter mot kundbasen i relevanta forum och i kontakt med affärsområden och andra intressenter. Lämplig konsult har minst fyra års erfarenhet av CRM/Marketing Automation, aktiviteter och kampanjer för att utveckla relationen med befintliga kunder.

Konsulten ingår i ett agilt team inom marknad och försäljning som består av CRM-specialister och CRM-projektledare. I rollen medverkar du som specialist i frågor gällande aktiviteter mot kundbasen i relevanta forum och i kontakt med affärsområden och andra intressenter.

SKA-krav:
• Erfarenhet av operativt och strategiskt arbete inom relationsmarknadsföring/CRM
• Erfarenhet av ansvar för delområde och att leda en mindre grupp
• Erfarenhet av arbete med kundresekartläggning
• Erfarenhet av att omsätta data- och kundinsikter till relevant och effektiv kundkommunikation
• Erfarenhet av Marketing automation-system (gärna Adobe Campaign)

Utbildningskrav:
Universitet/Högskola (önskad inriktning: ekonomi, marknadsföring, affärsutveckling), eller jämförbar erfarenhet som säkerställer relevant faktakunskap inom arbete med kundkommunikation.

Anställningsform:
Konsultuppdrag på heltid via Team720. Möjlighet att fakturera från eget företag finns. Uppdraget startar ASAP och löper minst till 25 februari 2025.

Ort/placering:

Heltid med placering på Folksams huvudkontor i Stockholm.

Ansök nu!
Om du är intresserad av rollen mailar omgående Magnus din Linkedinprofil/ansökan samt en kortare sammanfattning om varför du söker rollen. Skicka till magnus.wallen@team720.se så kontaktar han dig.

Verifierad av MonsterInsights