fbpx
Search och interim av chefer
och specialister sedan 2007
Search och interim
av specialister och
chefer sedan 2007
Missing image

Rätt förutsättningar för att lyckas

Vi är specialister på att attrahera, hyra ut och anställa chefer och specialister inom marknad, media, försäljning och kommunikation i Stockholm, Mälardalen och Dalarna. Med hjälp av kompetensbaserad rekrytering, Interim Management, Employer Branding och rekrytera-själv-tjänster kan vi erbjuda dig kvalificerat stöd inom kompetensförsörjning som passar just er.

Till din hjälp finns erfarna rekryterare och våra seniorkonsulter med lång erfarenhet inom det område du ska rekrytera eller hyra in kompetens till. Det innebär att vi på ett unikt sätt kan sätta oss in i ditt kompetensbehov och skapa rekryteringsteam anpassade för den kompetens du söker. Allt för att kunna hitta och kvalitetssäkra det bästa kandidaterna.

En affärsidé som lett till att vi blivit utsett till både Gasellföretag och Superföretag.

Vad behöver du hjälp med?
I motsats till många andra företag inom interim management kan vi som nischad aktör inom marknad, försäljning, kommunikation och media snabbt sätta oss in i dina behov och leverera en konsult som löser dina behov.
Med Executive Search och Headhunting ser vi till att rekrytera framgångsrika medarbetare till ditt företag. Våra unika rekryteringsteam garanterar kvalitet och leverans.
Vi hjälper dig att kvalitetssäkra de slutkandidater du tagit fram när du rekryterar på egen hand. Du får objektiv och professionell återkoppling på kandidater utförda av kompetenta rekryteringskonsulter.
Rekryterar du själv? Investera ett par halvdagar i vår rekryteringsutbildning. Du får konkreta tips, ny kunskap och tillgång till de verktyg och mallar som gör att du ökar både träffsäkerhet och effektivitet i dina kommande rekryteringar.