fbpx
2019-05-03 Andreas

Har du vad som krävs för att jobba som interimskonsult?

Har du specialistkompetens, erfarenhet och gillar förändringar?
Då kanske du har det som krävs för att jobba som interimskonsult för Team720.
Så här gör du för att ingå i vårt nätverk.

Mediebranschens behov av mer flexibla personallösningar och kvalificerad hjälp vid verksamhetsutveckling blev starten för Media720 för tolv år sedan. Under årens lopp har vi byggt upp framgångsrika affärsrelationer med många av de ledande bolagen inom media och företag där innehåll, marknadsföring, försäljning och kommunikation är direkt affärskritiskt.

En viktig del
Ett av Media720s ben har alltid varit att erbjuda interimslösningar, något som nu blir en viktig del i ett eget affärsområde under namnet Team720. Med en allt större efterfråga efter digital spetskompetens och interimslösningar satsar Team720 på att bygga upp ett ännu bredare nätverk av erfarna konsulter som finns tillgängliga för våra kunder med kort varsel.

Skicka in ditt CV
Har du kunskap och erfarenhet och brinner för att jobba som interimskonsult? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Skicka in din CV i vår CV-databas och markera att du är intresserad av interimsuppdrag.

Någon av våra erfarna rekryterare kommer då att boka upp ett första möte med dig! Om du passar våra kriterier och allt känns bra för dig sätter vi sedan ihop ett konsult-cv.

Vad kan jag förvänta mig?

Här kan du läsa mer om de konsulter vi har tillgängliga för uppdrag just nu.

Läs även

2024-05-16
Svårt att välja rätt kandidat när allt fler använder AI för att skriva sitt CV
[...]
2024-04-18
Därför tar allt fler hjälp av en mentor i sin yrkesroll
[...]
2024-02-21
Interimsmarknaden - tankar om timpriser, kompetens och aktörer
[...]
Verifierad av MonsterInsights