fbpx
2021-11-16 Magnus Wallén

720gruppen anställer Daniel Cedergren som seniorkonsult med fokus på datadriven marknadsföring och affärsutveckling


Daniel kommer främst att fokusera på uppdrag inom MarTech, datadriven marknadsföring, försäljning och affärsutveckling, CRM och Marketing Automation. Daniel har arbetat med verksamhetsutveckling och IT inom marknadsföring, försäljning och kundservice de senaste 18 åren. Daniel har lång erfarenhet av arbete och införande av datadrivna transformationer inom marknad, analys och försäljning både gällande arbetssätt, processer, styrning och uppföljning. Daniel är en erfaren digital strateg som också har stor erfarenhet av operativ projektledning och att kavla upp ärmarna inom branscher som retail, tech startups, utility, entertainment, bank- och försäkring, travel m.m.

Daniel kommer senast från egen verksamhet, men har de senaste 3,5 åren arbetat på ett produktbolag inom MarTech (SaaS) där han hjälpt kunder med sina datadrivna resor, allt från stora asiatiska banker till internationella fotbollslag.

– Jag ser framemot att kunna komplettera vårt team och erbjudande med ett IT- och datadrivet perspektiv på marknadsföring, försäljning och affärsutveckling. Mina erfarenheter av att leda datadrivna initiativ för att utveckla kundupplevelsen är något jag hoppas får hjälpa våra kunder med framgent, säger Daniel

– Daniel är ett värdefullt tillskott till vår konsultverksamhet. Inte minst för kunskapen och erfarenheten han har inom området men Daniel är dessutom en person som hanterar både strategiskt och operativt arbete väl, något som är våra seniorkonsulters styrka, säger Björn Lorentzi, vd för 720-gruppen.

För ytterligare information kontakta:
Björn Lorentzi, VD, 0733-441330, bjorn.lorentzi@720gruppen.se
Daniel Cedergren, Seniorkonsult, 0766-363896, daniel.cedergren@tech720.se

Mer om Daniel Cedergren här 

Kort om 720gruppen

Vi hjälper våra kunder utvecklas. Affären, innehållet, människorna och tekniken!
720gruppen verkar till stor uträckning inom tre områden:
• Media720 – affärs- och verksamhetsutveckling, coaching, strategi, projektledning, organisationsförändring
• Tech720 – rådgivare/strateger, projektledning och upphandling inom digital affärsutveckling
• Team720 – search och interimslösningar av chefer och specialister

Verifierad av MonsterInsights