fbpx
2022-05-02 Magnus Wallén

Våra specialister hjälper dig ta fram innehåll som berör och attraherar kunder

Att skapa innehåll handlar inte bara om att berätta vad ditt företag gör och vilka tjänster som ni tillhandahåller. För att få effekt måste innehållet ta avstamp i nytta och värde för kunden. En självklarhet som inte alltid är lätt att omsätta i praktiken. Ta hjälp av en specialist för att skapa och forma innehåll efter ert unika erbjudande och kundernas behov, oavsett om det gäller innehåll för sajt, sociala medier eller nyhetsbrev.

Nedan några duktiga interimskonsulter som är tillgängliga och kan hjälpa dig. Erfarna och kompetenta personer du kan hyra in för kortare eller längre uppdrag, och som dessutom kan föra över sin kunskap till dina medarbetare!

 

Operativ specialist inom content marketing och native advertising
Karin har arbetat både redaktionellt och kommersiellt med texter, hanterat analys, uppföljning, leadsgenerring och annonslösningar tillsammans med säljavdelningar. De senaste åren med content marketing och native advertising, både som reporter, redaktör, kampanjansvarig och chef för native-produktion.

Ladda ner Karins konsultprofil

Expert inom redaktionell ledning, native advertising och content-strategi
Magnus har erfarenhet från en rad ledande befattningar på redaktionella och kommersiella avdelningar i mediebranschen samt som konsult för marknadsavdelningar. Han har en bred kunskap om redaktionell ledning, förändringsprocesser, digital annonsering och content-strategi. Under de senaste åren har han bland annat deltagit i uppbyggnaden av nya redaktionella organisationer, utvecklat och drivit native advertising-affären på kommersiella avdelningar samt hjälpt marknadsavdelningar med content-strategi.

Ladda ner Magnus konsultprofil

Erfaren konsult inom redaktionell ledning, förändringsarbete och affärsutveckling
Philip är en driven och erfaren redaktionell ledare med mångårig erfarenhet av organisatoriska förändringsresor och effektivisering av redaktionella processer. Han är även utbildad medlare och går gärna in och stöttar HR i arbetet med personalgrupper som behöver stöd i förändring eller utsätts för stort tryck.

Ladda ner Philips konsultprofil

Kontakt

Om du vill anlita någon av av dessa kandidater eller andra kompetenser kontakta:
Magnus Wallén, 0702-687420, magnus.wallen@team720.se
Peter Berg, 0702-955578, peter.berg@team720.se.
Kenny Hallberg, 0705-570667, kenny.hallberg@team720.se

Verifierad av MonsterInsights