fbpx
Tillsatt
2022-05-19 Björn Lorentzi

Intäktsansvarig abonnemang och prenumeration

LRF Media är ett ledande och framgångsrikt medieföretag med fokus på prenumeration, ehandel och tjänster. Vi förstår kraften i jorden och potentialen i det gröna näringslivet. Med en väl fungerande verksamhets- och affärsutveckling ser framtiden både spännande och ljus ut.

 

Du jobbar med flera olika aspekter av läsarintäkter och tillsammans i teamet arbetar ni med marknadsföring och försäljning för Sveriges ledande medier i det gröna näringslivet. Det innebär att du driver kampanjer, tar fram nya koncept, jobbar med tjänster som stöttar prenumerationsaffären samt arbetar kontinuerligt med förbättringar i kundresan, pratar med större företag för grupprenumerationsupplägg och allt annat som ingår för att intäkterna ska fortsätta att utvecklas.

Som intäktsansvarig arbetar du både med försäljningen av våra varumärken och abonnemang på våra digitala tjänster. Till din hjälp har du stöd från kollegor som marknadsförare, analytiker, marknadskoordinator, digital marknadsförare, kommersiell projektledare, MA-specialist, formgivare. Med dessa rutinerade och trevliga kollegor blir jobbet både roligt och utvecklande. Du rapporterar till bolagets försäljnings- och marknadschef.

Vi vill att du som söker känner igen dig på merparten av detta:

  • Uppdaterad när det gäller prenumerations/abonnemangsfrågor eller e-handel.
  • Affärssinne – du drivs av att skapa lönsamma affärer
  • Självständigt leda projekt i syfte att öka prenumerationsintäkter
  • Van att driva frågor självständigt och arbeta mot uppsatta mål.
  • God förståelse för både tryckta och digitala kanaler.
  • Erfarenhet av försäljning och marknadsföring i olika kanaler.
  • Van att hantera analysverktyg som exempelvis Google Analytics
  • Officepaketet och specifikt Excel
  • E-postplattform, exempelvis Mailchimp

Därför kan det vara din nästa arbetsplats
LRF Media är ett mycket lönsamt mediebolag där driv och affärsutveckling går hand i hand med en mycket sund personalpolitik. Det är högt i tak och det finns utrymme att få genomföra idéer där alla får chansen att utvecklas. Som en ledande aktör inom de gröna näringarna är hållbarhetsfrågor centrala och det är viktigt att du vill arbeta för en levande landsbygd.

Ansök redan idag
Skicka in din ansökan här. Märk den med ”Intäktsansvarig”. Intervjuer kommer att göras löpande och vi tillsätter så fort vi hittat den vi söker. Så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor kontaktar du Kenny på 0705-57 06 67 eller via kenny.hallberg@team720.se.

Om LRF Media
Vi får landet att växa!
Vi är mediehuset som förstår kraften i jorden och sammanhanget och potentialen i det gröna näringslivet. Med e-handel, journalistik och innovation står vi upp för ett hållbart land. På riktigt. Vi hjälper dig att få kunskap, nya erfarenheter och att göra affärer. Läs mer här.

Verifierad av MonsterInsights