fbpx
Tillsatt
2023-04-22 Magnus Wallén

Strukturerad marknadsförare med intäktsfokus

Till LRF Media söker vi nu en duktig marknadsförare till vår kommersiella avdelning. De är inne i en spännande fas där teknik, data och innovation har tagit mer plats, både i arbetssätt och bearbetningsmetoder, på avdelningen som ansvarar för abonnemang och prenumerationer. Som ett led i detta, och fokus på ökade intäkter, söker vi nu efter dig som vill vara med och bidra med ditt engagemang och din kunskap.

LRF Media sitter i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm

LRF Media är ett ledande och framgångsrikt medieföretag som verkar i och för det gröna näringslivet. Med journalistik och innovation står vi upp för ett hållbart land. På riktig! Vi är nu inne i en spännande fas där teknik, data och innovation har tagit mer plats både i arbetssätt och bearbetningsmetoder. Som ett led i detta och fokus på ökade intäkter söker vi nu en duktig marknadsförare till vår kommersiella avdelning.

Om rollen
Du blir ansvarig för att öka antalet nya kunder i vår abonnemangsaffär, det innefattar våra digitala betaltjänster och prenumerationer på våra tidningar. Arbetet innebär att du med analys som grund; skapar och driver kampanjer, testar nya koncept, jobbar med betallösningar, initierar företagsabonnemang för större kunder och är kravställare för telemarketing.

I rollen hanterar och samarbetar du både med interna och externa kontakter vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Du kommer att tillhöra vårt härliga abonnemangsteam och rapporterar till vår försäljningschef. Teamet är en del av Kommersiella Avdelningen som ansvarar för företagets totala intäkter. Här finns mycket kunskap och stöd att få från exempelvis andra marknadsförare, analytiker, formgivare. Vi har även kompetens inom Marketing Automation, ett område vi alla engagerar oss i för att utveckla.

Om dig
Som person motiveras du av att skapa och genomföra innovativa aktiviteter och kampanjer. Du trivs med intäktsansvar, tydliga KPI:er och är i grunden en kreativ person som är bra på att planera, följa upp och analysera resultat. Du tycker om att målgruppsanpassa aktiviteter, arbetar effektivt och strukturerat med kampanjer och kundkommunikation. Att arbeta datadrivet som grund för beslut är en självklarhet för dig, och förmodligen har du redan arbetat med eller har kunskaper inom prenumerations- eller abonnemangstjänster. Det du inte redan kan tycker du är spännande att lära dig. Hos oss, med alla våra specialister finns alla chanser till utveckling.

På LRF Media är det högt i tak och utrymme för att genomföra sina idéer. Med fokus på kärnan som är journalistik och innovation, möter vi våra målgruppers behov genom både innehåll och lösningar.

Kommersiella avdelning som du tillhör arbetar idag inom tre huvudområden och affärer – abonnemang, tjänster och annons. LRF Media publicerar tidningarna och sajterna ATL, LandLantbruk, Land och Lantmannen, mot både företagskunder och konsumenter och är branschledande i våra områden.

Läs mer här.

Ansök redan idag
Skicka din intresseanmälan här. Har du frågor hör du av dig till kenny.hallberg@team720.se. eller på 0705-57 06 67.

Verifierad av MonsterInsights