fbpx
2019-05-03 Andreas

Har ni behov av en interimskonsult? Se hit

Har ni en stol som behöver fyllas? Lösningen kan vara att hyra in en interimskonsult.

Ibland kan man behöva stärka upp en del av sin organisation men har inte möjlighet att anställa den kompetens man behöver.
Eller så behöver man någon som kommer in och fyller upp en lucka under en rekryteringsprocess.
Då kan lösningen vara att hyra in en interimskonsult.

På Team720 har vi ett brett nätverk av kompetenta interimskonsulter och kan hjälpa er omgående.

Lång erfarenhet
Mediebranschens behov av mer flexibla personallösningar och kvalificerad hjälp vid verksamhetsutveckling blev starten för bolaget som under många år har jobbat med att hjälpa till med rekrytering och att erbjuda interimslösning. Med vårt breda nätverk av digital spetskompetens kan vi hjälpa er som behöver stärka upp försäljningen-, marknadsavdelningen eller för er som har behov av en tillfällig chef eller VD .

Varför ska man vända sig till Team720?
– Vi har ett brett nätverk av kompetenta interimskonsulter framförallt inom det digitala området. Dessa personer kan vara svåra att få tag efter de är väldigt eftertraktade. Vårt breda nätverk av kompetenta konsulter gör att vi oftast kan hjälpa till att tillsätta tjänsten med kort varsel, säger Peter Berg, ansvarig för rekrytering på Team720.

Kan man lita på att ni hittar rätt kandidat?
–  Det är viktigt för oss att våra konsulter har den kompetens ni behöver och efterfrågar. Om den saknas i vårt nätverk så hjälper vi er att hitta den. Vi har noga gått igenom konsulternas kompetens och personlighet för att det ska bli en bra matchning. Under tiden som konsulten befinner sig ute hos uppdragsgivare, coachar vi personen och vi tar fullt ansvar för konsulten eftersom hen är anställd av Team720, säger Berg.

Här kan ni se vilka kompetenser som finns tillgängliga just nu!

Intresserad? Ta kontakt med oss på Team720 så berättar vi mer om hur vi arbetar med interimskonsulter och hur vi kan hjälpa ert företag!

Läs även

2024-05-16
Svårt att välja rätt kandidat när allt fler använder AI för att skriva sitt CV
[...]
2024-04-18
Därför tar allt fler hjälp av en mentor i sin yrkesroll
[...]
2024-02-21
Interimsmarknaden - tankar om timpriser, kompetens och aktörer
[...]
Verifierad av MonsterInsights