fbpx
2020-08-07 Magnus Wallén

Tre av våra digitala specialister som kan hjälpa dig behålla dina befintliga kunder och attrahera nya

Just nu är det viktigare än någonsin att arbeta med sin digitala marknadsföring för att behåll sina kunder och få in nya. Då gäller det att skapa innehåll som engagerar och konverterar, att utveckla arbetet med sökordsmarknadsföring, att kommunicera i rätt kanaler, analysera och optimera effekter.

Nedan tre digitala specialister som kan hjälpa dig med detta. Erfarna och kompetenta konsulter du kan hyra in för kortare eller längre uppdrag, och som kan föra över sin kunskap till dina medarbetare.

Digital marknads- och kommunikationsstrateg

Jonas har lång erfarenhet av att leda digitala team inom marknad och försäljning. En insiktsdriven, analytisk och affärsinriktad digital strateg som hjälper kunder att utveckla digitala kundupplevelser och affärer. Gedigen kompetens inom digital kommunikation, innehållsstrategi, webbanalys, SEO, CRO, sociala medier, content marketing och Marketing Automation.

Ladda ner Jonas konsultprofil här

Specialist inom Performance Marketing

Mimmie är en operativ och riktigt vass digital marknadsförare med kunskap inom trafikköp, leadsgenerering, konvertering och projektledning. Hon har bland annat arbetat som kampanjchef med totalansvar för digitala kampanjer men även arbetat operativt med SoMe, programmatic, native, influencer marketing. display, eDR.

Ladda ner Mimmies konsultprofil här

Expert Content-strategi och kundkommunikation

Hur skapar ni relevant content och hur når ni era kunder? Magnus har erfarenhet från en rad ledande befattningar på redaktionella och kommersiella avdelningar i mediebranschen samt som konsult för marknadsavdelningar. Han hjälper er att ta fram en content-strategi som stärker ert varumärke och engagerar era kunder.

Ladda ner Magnus konsultprofil här

Sedan starten 2007 har vi genomfört ett stort antal interimsuppdrag och tillfört många duktiga chefer och specialister till vårt nätverk. Kvalitetssäkrade konsulter med fokus på resultat och relevant digital kompetens. 

Som nischad aktör inom inom marknad, försäljning, kommunikation och media kan vi snabbt sätta oss in i vad du behöver och leverera en konsult som löser dina behov.

Nyfiken på någon av dessa kandidater eller andra kompetenser? Kontakta oss.

Magnus Wallén, 0702-687420, magnus.wallen@team720.se

Peter Berg, 0702-955578, peter.berg@team720.se.

Kenny Hallberg, 0705-570667, kenny.hallberg@team720.se

Verifierad av MonsterInsights