Lediga jobb > Conversion Manager till Figital
Söka jobb
2019-09-23

Conversion Manager till Figital

Figital Market Group är ett hungrigt, entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag som grundades i januari 2018. 

Figital Market Group är ett hungrigt, entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag som grundades i januari 2018. Företaget och vår affärsidé har väckt stort intresse, både bland kunder och medier som Dagens Media och Dagens industri. Vi är idag 6 anställda och sitter i trevliga lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Bolaget växer mycket snabbt och räknar.

Om oss
Spelmarknaden online växer snabbt, men det är fortfarande många som också vill spela i fysisk butik hos sitt lokala spelombud. Figital hjälper butiksägare att sy ihop den fysiska världen med den digitala, genom att erbjuda en egenutvecklad e-handelsplattform för leadsgenerering som placeras på plats i butiken. Vi hjälper helt enkelt butiksägaren att hitta företag som vill sälja sina digitala produkter och tjänster genom deras fysiska butik online.

Om rollen 
Vi växer snabbt och vår kundbas i takt med den. Ett viktigt fokus för oss framöver, är att optimera vår kommunikation till kunderna för att öka konverteringen i våra olika kanaler och kontaktytor. Därför söker vi nu en Conversion Manager, som vill ansvara för att driva och utveckla vårt konverteringsarbete och ta det till nya höjder. Du blir vår konverteringsexpert och ledstjärna – som genom att löpande analysera, testa och följa upp resultat – guidar, optimerar och driver arbetet i rätt riktning framåt. Du ansvarar för bolagets konverteringsbudget, samt för att uppnå månatlig säljbudget via digital konvertering. Du ingår i försäljningsavdelningen och rapporterar till Head of Sales & Distribution, men arbetar i nära samspel med marknads- och utvecklingsavdelningen.

Primära arbetsuppgifter och ansvarsområden

• Optimera närvaron och konverteringen i våra digitala kanaler.

• Ansvara för bolagets konverteringsbudget.

• Ansvara för att uppnå månatlig säljbudget via digital konvertering.

• Upprätthålla och bibehålla starka kund- och partnerrelationer genom regelbunden kontakt som kommer omfatta telefon- och e-postkommunikation.

• Skapa enklare content för konvertering på våra kunders microsajter.

• Driva och genomföra centrala och lokala kampanjer med syfte att konvertera.

• Ansvara för publicering av digitalt content och utskick av e-postmarknadsföring.

• Lära och förstå hur du ska segmentera olika kunders intressen och geografiska position för maximal konvertering.

• Analysera data och implementera test baserat på kundflöden.

• Kontinuerligt göra A- och B-tester för att utvärdera bästa möjliga framgång.

• Din bakgrund

• Du har ca 1-5 års arbetslivserfarenhet som expert inom digital konvertering. Du är van vid att jobba operativt med digital marknadsföring och försäljning i allmänhet, och i synnerhet konverteringsoptimering via digitala kanaler. Om du har jobbat inom detaljhandel eller spel/iGaming är det ett stort plus. Du är också van vid att använda Google Analytics, CMS- och SMS-verktyg för att skapa, publicera, analysera och löpande optimera effekt och konvertering.

Ansök nu!
Maila din ansökan i form av en länk till din LinkedIn-profil eller ett cv till peter.berg@team720.se. Ange ”CM Figital Media Group” i ämnesraden. För mer information om tjänsten kontakta gärna Peter på 070-295 55 78 eller Lisen på 070-989 01 10.
Ansök

Mer information om Figital Market Group

Figital Market Group
https://www.figital.se

Figital Market Group har två huvudsakliga erbjudanden, mer information finns på våra webbplatser:

Betmarket - där vi erbjuder spelprodukter.
http://www.betmarket.se

Storemarket - där vi erbjuder andra digitala produkter och tjänster relevanta för målgruppen.
http://www.storemarket.se

Fler lediga tjänster

Söka jobb
2019-10-16
Interimskonsult Performance Marketing
Till ett av Sveriges ledande mediehus söker vi nu en erfaren person inom Performance Marketing som operativt ska sköta olika kanaler och plattformar som Facebook, Youtube, Twitter och Snapchat. Start i mitten av november och löpande med ömsesidig uppsägningstid. [...]
Söka jobb
2019-09-25
Säljare till de ledande medieföretagen
Sedan 2007 har vi rekryterat och hyrt ut säljare till Sveriges mest attraktiva medieföretag. Vi har löpande behov av skickliga säljare både för tidsbegränsade uppdrag och för fasta anställningar. Säljare [...]
Söka jobb
2019-09-23
Conversion Manager till Figital
Figital Market Group är ett hungrigt, entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag som grundades i januari 2018.  Figital Market Group är ett hungrigt, entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag som grunda [...]
Söka jobb
2019-09-19
Media720 söker konsulter med erfarenhet av digital affärsutveckling
Nu söker vi dig som har arbetat några år med att utveckla och implementera digitala affärsmodeller inom media och kommunikation. Många av våra kunder planerar satsningar och har behov av duktiga konsulter med erfarenhet av att leda och driva utveckling av digitala aff [...]
Söka jobb
2019-09-09
AdOps/Campaign Managers
Vi har löpande behov av att hyra ut kompetens för reklamplanering, annonshantering och kampanjuppföljning till våra kunder. Tjänsterna kan omfatta heltid eller deltid och är oftast tidsbegränsade men kan i vissa fall övergå till fasta anställningar. [...]