Söka jobb
2019-09-23 hosting@naxnordic.com

Conversion Manager till Figital

Figital Market Group är ett hungrigt, entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag som grundades i januari 2018. 

Figital Market Group är ett hungrigt, entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag som grundades i januari 2018. Företaget och vår affärsidé har väckt stort intresse, både bland kunder och medier som Dagens Media och Dagens industri. Vi är idag 6 anställda och sitter i trevliga lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Bolaget växer mycket snabbt och räknar.

Om oss
Spelmarknaden online växer snabbt, men det är fortfarande många som också vill spela i fysisk butik hos sitt lokala spelombud. Figital hjälper butiksägare att sy ihop den fysiska världen med den digitala, genom att erbjuda en egenutvecklad e-handelsplattform för leadsgenerering som placeras på plats i butiken. Vi hjälper helt enkelt butiksägaren att hitta företag som vill sälja sina digitala produkter och tjänster genom deras fysiska butik online.

Om rollen 
Vi växer snabbt och vår kundbas i takt med den. Ett viktigt fokus för oss framöver, är att optimera vår kommunikation till kunderna för att öka konverteringen i våra olika kanaler och kontaktytor. Därför söker vi nu en Conversion Manager, som vill ansvara för att driva och utveckla vårt konverteringsarbete och ta det till nya höjder. Du blir vår konverteringsexpert och ledstjärna – som genom att löpande analysera, testa och följa upp resultat – guidar, optimerar och driver arbetet i rätt riktning framåt. Du ansvarar för bolagets konverteringsbudget, samt för att uppnå månatlig säljbudget via digital konvertering. Du ingår i försäljningsavdelningen och rapporterar till Head of Sales & Distribution, men arbetar i nära samspel med marknads- och utvecklingsavdelningen.

Primära arbetsuppgifter och ansvarsområden

• Optimera närvaron och konverteringen i våra digitala kanaler.

• Ansvara för bolagets konverteringsbudget.

• Ansvara för att uppnå månatlig säljbudget via digital konvertering.

• Upprätthålla och bibehålla starka kund- och partnerrelationer genom regelbunden kontakt som kommer omfatta telefon- och e-postkommunikation.

• Skapa enklare content för konvertering på våra kunders microsajter.

• Driva och genomföra centrala och lokala kampanjer med syfte att konvertera.

• Ansvara för publicering av digitalt content och utskick av e-postmarknadsföring.

• Lära och förstå hur du ska segmentera olika kunders intressen och geografiska position för maximal konvertering.

• Analysera data och implementera test baserat på kundflöden.

• Kontinuerligt göra A- och B-tester för att utvärdera bästa möjliga framgång.

• Din bakgrund

• Du har ca 1-5 års arbetslivserfarenhet som expert inom digital konvertering. Du är van vid att jobba operativt med digital marknadsföring och försäljning i allmänhet, och i synnerhet konverteringsoptimering via digitala kanaler. Om du har jobbat inom detaljhandel eller spel/iGaming är det ett stort plus. Du är också van vid att använda Google Analytics, CMS- och SMS-verktyg för att skapa, publicera, analysera och löpande optimera effekt och konvertering.

Ansök nu!
Maila din ansökan i form av en länk till din LinkedIn-profil eller ett cv till peter.berg@team720.se. Ange ”CM Figital Media Group” i ämnesraden. För mer information om tjänsten kontakta gärna Peter på 070-295 55 78 eller Lisen på 070-989 01 10.
Ansök

Mer information om Figital Market Group

Figital Market Group
https://www.figital.se

Figital Market Group har två huvudsakliga erbjudanden, mer information finns på våra webbplatser:

Betmarket - där vi erbjuder spelprodukter.
http://www.betmarket.se

Storemarket - där vi erbjuder andra digitala produkter och tjänster relevanta för målgruppen.
http://www.storemarket.se

Fler lediga tjänster

Söka jobb
2021-03-17
Account Manager till uppdrag för Bonnier och Sveriges Arkitekter
[...]
Tillsatt
2020-09-11
Säljansvarig till Mobila Doktorn
[...]
Tillsatt
2020-08-28
KAM-säljare B2B till Geeks
[...]
Tillsatt
2020-08-26
Geeks söker erfaren KAM-säljare
[...]
Tillsatt
2020-07-21
KAM-säljare till tidningen Fokus
[...]
Tillsatt
2020-05-04
Reporter till Nordens största VVS- och energitidskrift
VVS-Forum är Nordens ledande nyhetskälla och magasin när det gäller VVS- och energifrågor. Via tidningen VVS-Forum, vår webbplats, nyhetsbrev och Facebook bevakar och sprider vi branschnyheter inom alla områden som berör företagen och dess anställda: företagan [...]
Tillsatt
2020-03-04
Lösningsorienterad KAM till Johnér Bildbyrå
Brinner du för försäljning, är service-minded och gillar att sälja lite mer komplexa produkter och tjänster av högsta kvalitet? Då kan rollen som Key Account Manager på Johnérs Bildbyrå vara jobbet för dig. Joh [...]
Tillsatt
2020-02-05
Koordinator Marknad och Distribution – interimsuppdrag
LRF Media är medieföretaget som går bra och har tydliga läsargrupper som verkligen uppskattar sina tidningar, sajter och event. Med en väl fungerande affärsutveckling ser framtiden både spännande och rolig ut. [...]
Tillsatt
2020-01-21
Head Of Digital
Ä [...]
Tillsatt
2019-11-07
Partnerships Manager
Är du en person som gillar att utveckla affärer genom samarbets [...]