fbpx
Tillsatt
2024-02-28 Magnus Wallén

Kommunikatör till Humlegården - deltid

Till Humlegården Fastigheter söker vi en kommunikatör till ett löpande uppdrag på ca 8-10 timmar per vecka. Rollen handlar bland annat om att skriva och granska säljande texter, pressreleaser samt artiklar, att agera praktiskt och rådgivande inom kommunikation. Vi söker en person som är skicklig på att intervjua i syfte att berätta en historia eller förmedla kunskap. Någon som är van att hantera komplexa företeelser och sammanhang och förklara dem på ett begripligt sätt för mottagaren.

Som kommunikatör på Humlegården kommer du att jobba med all vår kommunikation, högt som lågt. Vi söker en coachande medarbetare som har som mål att öka synlighet och förtroendet för den egna verksamheten och branschen hos våra målgrupper, medarbetare, kunder, leverantörer, myndigheter och media. Vi har tidigare anlitat en kommunikationsbyrå men ser nu att det finns ett behov av en deltidsanställd kommunikatör i vår organisation.

En vanlig dag på jobbet skulle innefatta att du skapar manus och skriver texter som du publicerar i valda kanaler, agerar praktiskt och rådgivande till vår organisation inom kommunikation, eller att du jobbar med vad vi ska kommunicera och hur vi uttrycker oss.

Exempel på arbetsuppgifter

• Coachning och rådgivning till organisationens team med din språkliga expertis.
• Skriva och granska säljande texter och pressreleaser samt artiklar.
• Skapa manus och redigeringsförslag till våra ägda kanaler.
• Praktiskt arbete och rådgivning inom kommunikation, medie- och kommunikationsrelaterade frågor, från stöd till idéer.
• Proaktivt arbeta med vår kommunikationsstrategi och koncept.
• Proaktivt utveckla vårt sätt att kommunicera mot våra målgrupper och på sikt hitta nya kommunikationssätt.
• Delta vid redaktionsmöten

Din personlighet och erfarenhet

Du har erfarenhet av och intresse för att identifiera och driva utvecklingen av kommunikation. Kanske har du en bakgrund som journalist och är skicklig på att intervjua i syfte att berätta en historia eller förmedla kunskap. Du är även van på att ta dig komplexa företeelser och sammanhang och förklara dem på ett begripligt sätt för mottagaren.

Din förmåga att samarbeta är central och du har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt när du närmar dig såväl små som stora uppgifter. Som person tror vi att du är idérik, utåtriktat och initiativtagande.

Om uppdraget
Uppdraget löper på deltid på cirka 8–10 timmar i veckan, delvis på plats. Omgående tillträde.

Så söker du

Vi intervjuar löpande och tillsätter omgående när vi hittar rätt kandidat. Skicka din Linkedinprofil och en kort beskrivning varför du söker rollen till magnus.wallen@team720.se, Frågor? Ring Magnus på 0702-687420.


Verifierad av MonsterInsights