fbpx
Söka jobb
2019-09-09 Andreas

AdOps/Campaign Managers

Vi har löpande behov av att hyra ut kompetens för reklamplanering, annonshantering och kampanjuppföljning till våra kunder. Tjänsterna kan omfatta heltid eller deltid och är oftast tidsbegränsade men kan i vissa fall övergå till fasta anställningar.

Kort om rollen
Arbetet innebär i stora drag att säkerställa att kundernas digitala kampanjer fungerar och levererar. Att optimera kampanjer men även att arbeta med hantering av annonsmaterial och kvalitetssäkring. Dessutom ger du support till säljare, säljbolag, affärschefer och samarbetspartners med annonser och positioner för digitala- och ibland tryckta kanaler.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Ansvara för kommunikationen med annonsörer och byråer, säkerställa att annonsmaterial finns på plats i tid samt bekräfta när materialet är klart för leverans.
– Testa och kontrollera annonsmaterialet så att de är tekniskt rätt gjorda för publicering, samt att innehållet är enligt policy, lag och ansvarig utgivares önskemål.
– Göra kampanjbokningar i digitala annonsleveranssystem och informerar berörda om när kampanjer startar och på vilka sektioner
– Kontrollera att leveranser startar enligt plan. Ta fram statistik, rapporter och underlag för uppföljning samt följer upp och optimerar leveranser när behov finns.
– Vara behjälplig med att följa upp lager och estimat för att säkerställa att materialspecifikationer och annonszoner är uppdaterade.
– Driva eventuella underleveranser mot säljare och redaktion samt administrera annonsboknings- och annonsleveranssystem.
– Vara aktiv i planering och uppföljning av kampanjer mot kund och säljare.

Din bakgrund
Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter under minst ett år och har erfarenhet inom webbpublicering, html, javascript, css. Du har kunskap i utveckling av displayannonsering, säljprocess, publicistbehov, produktportfölj och leveransteknik. Vidare har du goda Excelkunskaper med vana att hantera stora datamängder och även erfarenhet från webbanalys tjänster som Google Analytics.

Som person är du lyhörd och noggrann med en detalj- och leveransorienterad personlighet. Du är proaktiv och förändringsvillig. En serviceinriktad och prestigelös medarbetare som inte är rädd för att rycka in där det för tillfället bäst behövs

Ansök nu
Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse? Kontakta Magnus Wallén på telefon 08-554 205 45. Skicka in din ansökan via e-post till magnus.wallen@team720.se.
Ansök nu!

Fler lediga tjänster

Tillsatt
2024-02-28
Kommunikatör till Humlegården - deltid
[...]
Tillsatt
2024-02-27
Marknadsförare med intäktsfokus
[...]
Tillsatt
2024-01-26
Digital Marketing Manager till internationellt företag inom sport- och friluftskläder
[...]
Tillsatt
2024-01-15
Brand Analyst till Mojang
[...]
Tillsatt
2024-01-15
Senior Media Producer till Mojang
[...]
Tillsatt
2024-01-06
Copy marknadskommunikation
[...]
Tillsatt
2023-12-27
Digital Community Specialist
[...]
Tillsatt
2023-12-21
Key Account Manager till framgångsrika Ehandel.se
[...]
Tillsatt
2023-12-20
Digital kommunikatör till statligt verk
[...]
Tillsatt
2023-12-05
Product Marketing Manager inom Gaming, interimsuppdrag
[...]
Verifierad av MonsterInsights