Söka jobb
2019-09-25 Karin Holmberg

Säljare till de ledande medieföretagen

Sedan 2007 har vi rekryterat och hyrt ut säljare till Sveriges mest attraktiva medieföretag. Vi har löpande behov av skickliga säljare både för tidsbegränsade uppdrag och för fasta anställningar.

Säljare med erfarenhet av medier
Vi söker dels dig som arbetat eller arbetar som säljare på ett medieföretag. Kanske som Account Manager eller rent av KAM. Det viktigaste är att du även sålt digitala medier i någon form och att din personlighet stämmer överens med beskrivningen nedan.

Här söker vi:
– KAM-säljare med erfarenhet av flerkanalsförsäljning
– Digitala KAM-säljare
– Account Managers med minst ett års erfarenhet av media
– Innesäljare med erfarenhet av annons- eller prenumerationsförsäljning

Säljare som vill söka sig till mediebranschen
Men vi är även på jakt efter säljare som arbetat i andra branscher men som har en grundläggande förståelse för reklam och annonsering och den digitala världen. Vi ser det som att syresätta branschen med ny kompetens och energi. Viss utbildning kan komma att erbjudas. Det viktigaste är att du har dokumenterat goda säljresultat och att din personlighet stämmer överens med beskrivningen nedan.

Här söker vi:
– Account Managers
– Innesäljare

Dina personliga egenskaper
Din inställning och drivkraft är att alltid vilja prestera på topp. Du är envis, nyfiken och lösningsorienterad. Självklart inser du vikten av lagarbete och socialkompetens.

Anställningsformer
Vi har både behov av dig som vill prova på att arbeta som uthyrd konsult men även av dig som söker en fast anställning på ett etablerat medieföretag. Arbetet som uthyrd konsult innebär att du blir anställd av Team720.

Ansök nu
Låter det intressant? Skicka ditt CV och ett personligt brev som beskriver din bana som säljare, vad du presterat och vad du vill arbeta med till Kenny Hallberg, kenny.hallberg@team720.se. Skriv ”Säljare i mediebranschen” i ämnesraden i din ansökan. För ytterligare frågor kontakta Kenny på telefon 08-554 205 46.
Ansök nu!

Kort om Team720
Vi hjälper företag att attrahera, hyra ut och anställa chefer och specialister inom media, marknad, försäljning och kommunikation. Med kompetensbaserad rekrytering, Interim Management, Employer Branding och rekrytera-själv-tjänster hjälper vi våra kunder med kvalitativ och flexibel kompetensförsörjning över tid.

Följ oss på Linkedin
Vi vill gärna att du följer oss på Linkedin. På sidan hittar du jobbannonser, information och de senaste nyheterna från oss inom karriärområdet.

Fler lediga tjänster

Söka jobb
2021-03-17
Account Manager till uppdrag för Bonnier och Sveriges Arkitekter
[...]
Tillsatt
2020-09-11
Säljansvarig till Mobila Doktorn
[...]
Tillsatt
2020-08-28
KAM-säljare B2B till Geeks
[...]
Tillsatt
2020-08-26
Geeks söker erfaren KAM-säljare
[...]
Tillsatt
2020-07-21
KAM-säljare till tidningen Fokus
[...]
Tillsatt
2020-05-04
Reporter till Nordens största VVS- och energitidskrift
VVS-Forum är Nordens ledande nyhetskälla och magasin när det gäller VVS- och energifrågor. Via tidningen VVS-Forum, vår webbplats, nyhetsbrev och Facebook bevakar och sprider vi branschnyheter inom alla områden som berör företagen och dess anställda: företagan [...]
Tillsatt
2020-03-04
Lösningsorienterad KAM till Johnér Bildbyrå
Brinner du för försäljning, är service-minded och gillar att sälja lite mer komplexa produkter och tjänster av högsta kvalitet? Då kan rollen som Key Account Manager på Johnérs Bildbyrå vara jobbet för dig. Joh [...]
Tillsatt
2020-02-05
Koordinator Marknad och Distribution – interimsuppdrag
LRF Media är medieföretaget som går bra och har tydliga läsargrupper som verkligen uppskattar sina tidningar, sajter och event. Med en väl fungerande affärsutveckling ser framtiden både spännande och rolig ut. [...]
Tillsatt
2020-01-21
Head Of Digital
Ä [...]
Tillsatt
2019-11-07
Partnerships Manager
Är du en person som gillar att utveckla affärer genom samarbets [...]