fbpx
Tillsatt
2023-02-27 Magnus Wallén

Webbredaktör/reporter till Tandläkartidningen

Till Tandläkartidningen, och ett löpande uppdrag på minst 80% med omgående tillträde, söker vi nu en webbredaktör och reporter. Lämplig person är i grunden journalist och erfaren webbredaktör med känsla för nyhetsvärdering och vana att arbeta både självständigt och i team.

Som webbredaktör på Tandläkartidningen måste du vara en duktigt journalist med känsla för nyhetsvärdering och vana att arbeta både självständigt och i team. Det är en fördel om du har erfarenhet av medicin- eller vetenskapsjournalistik.

Kort om rollen
– Att ansvara för publicering av nyheter på vår sajt (WordPress)
– Sammanställa och skicka ut nyhetsbrev
– Ansvara för att publicera i sociala medier, Facebook, Instagram och Linkedin
– Arbete som reporter med nyheter, reportage, personporträtt och granskningar.

Om uppdraget

Uppdraget är löpande med ömsesidig uppsägningstid. Helst på heltid, dock minst 80%. Hybridlösning med kontorsnärvaro ca 3 dagar/vecka. Möjlighet att fakturera från eget företag finns. Omgående tillträde.

Så söker du

Du söker uppdraget genom att maila din Linkedin-profil och en kortare sammanfattning kring dina kvalifikationer för uppdraget till magnus.wallen@team720.se. För ytterligare frågor om rollen kontakta Magnus på 0702-687420.

Läs mer om Tandläkartidningen här.

Verifierad av MonsterInsights