fbpx
Tillsatt
2023-12-20 Magnus Wallén

Digital kommunikatör till statligt verk

Till ett statligt verk söker vi en kommunikatör till ett kortare uppdrag på deltid. Lämplig kandidat har minst tre års erfarenhet av digital produktion och webbpublicering samt erfarenhet av arbete inom internkommunikation.

Kan du som digital kommunikatör driva innehållsarbete för vår kunds intranät. I så fall kan denna roll vara för dig. I uppdraget ingår att arbeta operativt med utvecklingen av intranätets innehåll, främst målgrupps anpassning och bearbetning av text samt publicering i Episerver. Viss produktion av film och foto förekommer. I rollen samordnar och utbildar man också andra redaktörer som bidrar i arbetet med intranätet. Rollen tillhör enheten för kommunikationskanaler, som är en av tre enheter på kommunikationsavdelningen.

Du ska kunna arbeta på plats på kontoret i Solna/Sundbyberg under uppdraget, men det finns möjlighet till distansarbete utifrån verksamhetens behov.

Skallkrav:
• Minst 3 års erfarenhet av digital produktion och webbpublicering
• God förmåga att skriva begripligt och intresseväckande samt webbanpassa text
• Erfarenhet av att arbeta med internkommunikation

Mervärdeskrav:
• Sökoptimering
• Episerver, Adobe Premiere Pro och Photoshop
• Tillgänglighetsanpassning och klarspråk
• Erfarenhet av att samordna webbarbete och leda andra redaktörer

Uppdragslängd och arbetsplats

Uppdraget startar den 8 januari och löper initialt till 2024-03-30. Du kommer i stor utsträckning arbeta på deras kontor i Solna/Sundbyberg.

Så söker du
Är du eller någon du känner intresserad av uppdraget? Kontakta då Magnus omgående för ytterligare information på 0702-687420, eller skicka din Linkedinprofil till magnus.wallen@team720.se. Vi behöver en ansökan senast 21 december.

Verifierad av MonsterInsights