fbpx
2023-12-11 Magnus Wallén

Erfaren produktägare och webbansvarig inom B2B med passion för livsmedelsbranschen

Aurora är en engagerad och lösningsorienterad produktägare med goda erfarenheter inom B2B och livsmedelsbranschen. Hon har hjälpt företag som Axfood Närlivs, Axfood Snabbgross, Matsmart och Rituals Cosmetics att stärka sina varumärken digitalt, driva webbutvecklingen och, inte minst, öka lönsamheten inom e-handel. Auroras breda erfarenhet och förmåga att framgångsrikt driva webbutveckling och produktstrategier både operativt och strategiskt gör henne till en dynamisk och resursstark produktägare. Hennes strategiska tankesätt och kompetens kommer säkerligen att fortsätta bidra till framgång inom produktägarrollen och marknadsföringsområden.

Ladda ner Auroras konsultprofil här.

Verifierad av MonsterInsights