fbpx
2020-12-01 Magnus Wallén

Be Proud och 720-gruppen lanserar ett nytt samarbete inom bemanning

Be Proud, som tidigare enbart fokuserat på rekryteringslösningar, lanserar nu tillsammans med 720-gruppen bemanningstjänster inom kund- och säljsupport, administration och reception.

 

– Det är ett naturligt och viktigt steg för oss att även kunna hjälpa våra kunder med mer flexibla och tidsbegränsade uppdrag som bemanning innebär. Vi har sedan länge rekryterat medarbetare till support- och kundtjänster och har idag ett stort nätverk av kompetenta kandidater som är öppna för att bli uthyrda. I och med samarbetet med 720-gruppen och Team720, som arbetat rekryterings- och interimslösningar sedan 2007, får vi ytterligare resurser, fler kundkontakter och ett ännu större inflöde av kandidater, säger Lotta Vikström grundare av Be Proud.

– Vi har märkt en ökad efter frågan på roller inom olika supportfunktioner och kundtjänst. Eftersom vi på Team720 fokuserar på chefer och specialister har vi inlett ett samarbete med Be Proud för att kunna hjälpa våra kunder. De är specialister på just dessa roller och har, precis som Team720, ett riktigt bra nätverk och kunnande inom de områden de fokuserar på, säger Magnus Wallén seniorkonsult och grundare av Team720.

För ytterligare information om samarbetet kontakta

Lotta Vikström, lotta@beproud.nu, 070-234 84 04

Magnus Wallén, magnus.wallen@team720.se, 070-268 74 20

Läs mer om Be Proud.


Verifierad av MonsterInsights