fbpx
Tillsatt
2021-05-04 Magnus Wallén

Head of Sales till Bonnier Publications

Vi söker dig som tillsammans med ett starkt team vill driva och utveckla den kommersiella affären i Sverige hos Nordens största utgivare av tidskrifter. En spännande roll med tydligt fokus på utveckling av vår nuvarande och framtida annonsaffär.

Vi erbjuder dig:

  • Leda, driva, representera och sälja våra starka varumärken
  • Central och viktig roll i bolagets ledningsgrupp
  • En kultur som präglas av affärer, kreativitet, delaktighet och god stämning
  • Arbetsplats i centrala Stockholm
Du och dina härliga och kompetenta kollegor på Bonnier Publications arbetar (normalt) på Norrlandsgatan 7.  Mitt i centrala Stockholm. Nära bra lunchrestauranger, gym och kommunikationer.
Du och dina härliga och kompetenta kollegor på Bonnier Publications arbetar (normalt) på Norrlandsgatan 7. Mitt i centrala Stockholm. Nära bra lunchrestauranger, gym och kommunikationer.

Om oss på Bonnier Publications
Vi är ett framgångsrikt dotterbolag inom Bonnierkoncernen med välkända varumärken som bland annat Vi i Villa, Illustrerad Vetenskap, Aktiv Träning och Gör Det Själv. Starka varumärken som erbjuder många olika och kreativa annonslösningar, både digitalt och i print. Dessutom finns konkreta planer på att lansera spännande tjänster och produkter för att öka våra konsumentintäkter. Till exempel genom att utveckla vår e-handel.

Vår platta organisation, med korta beslutsvägar och en inkluderande kultur, gör att våra medarbetare känner sig engagerade, delaktiga och trivs på Bonnier Publications. En annan viktig anledning är att det finns ett tydlig kommersiellt fokus i hela företaget, inte bara inom säljorganisationen, vilket öppnar för spännande dialoger, nya satsningar och affärslösningar.

Vårt motto är att vara folkliga, tillgängliga, kunniga, glädjeskapande och säljdrivande.

Rollen innebär

  • Intäkts- & budgetansvar
  • Driva och vidareutveckla den kommersiella affären
  • Leda, inspirera och utveckla egen personal och samarbetspartners
  • Ta en aktiv del i bolagets organisations- och affärsutveckling
  • Dialog och samarbete med våra kollegor i Danmark

Om dig och din bakgrund
Du är trygg i dig själv, passionerad, har integritet och är en modern ledare som vet vad som krävs för att kontinuerligt utveckla en stark säljkultur och säljteam som presterar på topp.

Du är målinriktad, har mycket god förhandlingsvana och en dokumenterat framgångsrik säljbakgrund som ligger till grund för att skapa förtroende och utveckling av säljkåren, säljbolagen och din egen försäljning.

Du ska ha god kunskap och erfarenhet av det digitala medielandskapet, försäljning inom digitala medier, print och medier i allmänhet. Allt för att utveckla och anpassa den digitala affären mot kunder och kompetensutveckla säljorganisationen.

Idag har vi e-handel och erbjuder läsarna olika andra tjänster. Har du erfarenhet av och kunskap om hur man utvecklar och driver denna typ av konsumentintäkter är det en fördel, men inget krav.

Din ansökan
Du söker tjänsten genom att ansöka här. Märk din ansökan ”Head of sales”. Kontakta gärna Kenny Hallberg om du har ytterligare frågor, kenny.hallberg@team720.se, 0705-570667. Vi intervjuar löpande.

Kort om Bonnier Publications
Bonnier Publications AB ingår i Bonnier Publications-koncernen och är Nordens största utgivare av tidskrifter med fler än 50 titlar. I Sverige publicerar Bonnier Publications Vi i Villa, viivilla.se samt driver annonsförsäljningen för Aktiv Träning, Digitalfoto, Gör Det Själv, iForm, Illustrerad Vetenskap, Militärhistoria, PC Tidningen, Populär Historia, Släkthistoria samt Världens Historia.


Verifierad av MonsterInsights