fbpx
Tillsatt
2021-05-18 Magnus Wallén

Redaktör till spännande teknikområde

Vill du vara den som ansvarar för och utvecklar vår bevakning av den snabbt växande kontaktcenter-branschen? Ett spännande område där inte minst digitaliseringen skapar nya möjligheter för att möta kundernas ökade krav på service och tillgänglighet. Där företag inom näringslivet och den offentliga sektorn hela tiden söker nya lösningar för att kunna förbättra kvalitén till kunder och slutkonsumenter till en allt lägre kostnad.

 

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en helt ny roll inom Telekom idag med fullt ansvar för området som täcker in tekniken bakom, affärsaspekter, ledarskapet och kompetensförsörjning inom branschen.

Du servar våra läsare med bra nyheter och analyser kring kontaktcenter-branschen på telekomidag.se, men du kommer också att ansvara för publicering i våra sex utgåvor av papperstidningen med fördjupning, tester och guider.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ta fram egna nyheter i och kring kontaktcenter-branschen
 • Bevaka, rapportera och analysera viktiga händelser inom området
 • Guida läsarna till rätt beslut i för dem viktiga frågor genom guide-artiklar
 • Testa relevanta produkter för tidningens målgrupp
 • Publicera på webb och sociala medier
 • Skicka nyhetsbrev
 • Vara aktiv i tidningens utveckling
 • Representera tidningen vid frukostseminarier och event

Om dig
Vi söker dig som är nyfiken, initiativrik, inspirerande och som brinner för att driva och utveckla området. En redaktör som kan skapa en stadigt växande läsekrets och bygga ett relevant nätverk bland leverantörer och branschpersonligheter.

Som Redaktör på Telekom idag tillhör du en liten redaktion så det är viktigt att du är självgående och har arbetat med digital publicering. Du är van vid ett bra tempo utan att tumma på kvaliteten. Du behöver därför vara både snabb och noggrann. Vi vill att du är teknikintresserad, men räknar med att du lär dig om telekom- och kontaktcenter-branschen tillsammans med oss.Bakgrund och kvalifikationer

 • Du är uttalat teknikintresserad
 • Du har helst någon form av eftergymnasial journalistutbildning
 • Du har erfarenhet av att arbetat på en redaktion
 • Du är van att publicera i digitala kanaler som sociala medier
 • Har du erfarenhet av produkttester är det meriterande

Om oss
Telekom idag bevakar den svenska telekombranschen. Vi hjälper företag i branschen och de som köper tjänster av branschen att göra smartare val genom den strategiska information som vi förmedlar. Bevakningsområdet sträcker sig från alla bolag från norr till söder i Sverige inom teknikområden som 5g, IoT, unified communications, kontaktcenter och digitaliseringen

Telekom idag ges ut av Pauser Media med kontor vid Slakthusområdet i Stockholm. Ett växande medieföretag med god lönsamhet och inriktning på strategisk information inom olika ämnes- och yrkesområden. En trivsam och inkluderande kultur där eget ansvar och egna initiativ är viktigt. Förutom Telekom idag ger vi ut Kvalitetsmagasinet, Miljö & Utveckling och Vd-tidningen.

Våra anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal och tillträde sker i mitten av augusti.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att ansöka här. Märk din ansökan ”Redaktör Telekom idag”. Kontakta gärna Magnus Wallén om du har ytterligare frågor, magnus.wallen@team720.se, 0702-687420. Vi intervjuar löpande.


Verifierad av MonsterInsights