fbpx
Tillsatt
2021-11-01 Magnus Wallén

Digital marknadsförare till Frank Agency

Nu söker Frank en digital marknadsförare som vill vara med på vår spännande tillväxtresa. Hos oss blir du definitivt du en nyckelspelare, inte minst i samarbete och leverans till våra kunder.

Vårt arbetssätt och framgång bygger på små tighta arbetsteam som skapar närhet till kunden och lönsamhet genom effektiv insiktsdriven marknadsföring. Vi som jobbar på Frank ställer höga krav på oss själva i en positiv och engagerande anda. På Frank besitter vi kompetens inom många olika områden och söker nu dig som kan bidra till den digitala arenan. Kanske det är du som vill göra den resan tillsammans med oss?

 

Om rollen
Du och ditt arbetsteam kommer att få ansvara för all digital marknadsföring åt våra kunder. Du driver de digitala aktiviteterna, analyserar, planerar och genomför aktiviteter samt följer upp som del av den totala leveransen till kund. Data utvärderas och baserat på våra analyser optimerar och förbättrar du resultatet. Som en uttalad lagspelare och nyckelperson på Frank bygger du inte bara långsiktiga relationer utan identifierar även nya affärsmöjligheter.

Kvalifikationer och kompetens
Vi söker efter en person som är proaktiv, lösningsorienterad och prestigelös, men också trygg i rådgivningen som specialist och rollen som marknadsförare. Någon som förstår och brinner för digital kommunikation, som kan skapa resultat och är kundfokuserad.

För att klara rollen måste du ha en övergripande kompetens inom Analys (GA), SEM, SEO, Paid Social, Display/Programmatic samt online marknadsföring i stort. Ett stort plus, men inget krav, är om du har erfarenhet av konverteringsoptimering, e-handel och Google Ads. Du har relevant utbildning, skriver svenska och engelska obehindrat och tycker förmodligen hela den här annonstexten är självklar för rollen.

Mer om oss på Frank
Frank, som snart fyller fem år, brinner för marknadsföring, att bygga varumärken och skapa tillväxt för våra kunder, men vi värdesätter balans mellan arbete, fritid, familj och hälsa för att alla ska trivas och må bra. Teamet består idag av sex personer som ska bli fler. Vi försöker efterleva det vårt namn signalerar, Frank (eng) – ärligt, rättframt och med en ambition att utveckla medarbetare och kunder.

Ansökan
Går du igång på rollen och Frank? Sök tjänsten här! Har du frågor eller funderingar ringer du Peter Berg på Team720 på telefon 070 – 295 55 78. Vi ser fram emot din ansökan!


Verifierad av MonsterInsights