fbpx
2021-11-17 Magnus Wallén

Är du vår nästa vd?

Vi är på jakt efter en person som om något år ska vara redo att ta över det operativa ansvaret för vårt företag. Att se till att vår expansion fortsätter med nya tjänstekoncept, nya affärsområden och nya erbjudanden. En ledare och entreprenör som bär på en dröm att få driva och utveckla. Kanske har du din egen konsultverksamhet, men tycker det vore roligare att få göra jobbet ihop med andra seniora personer. Kanske arbetar du på ett konsultföretag, en digitalbyrå, eller har lett en större organisation inom marknadsföring eller kommunikation, tech eller media. Det spelar mindre roll, men söker du efter en ny utmaning i yrkeslivet ska du absolut läsa vidare!

Några av dina framtida kollegor vid vårt kontor på Storgatan 7

720-gruppen är ett framgångsrikt konsultbolag med fokus på marknads-, kommunikationsavdelningar och mediaföretag. Vi har tre olika verksamhetsområden där Media720 fokuserar på våra kunders affär och innehåll, Tech720 arbetar med digital utveckling och teknikfrågor, och Team720, som riktar in sig på människorna bakom i form av interims- och rekryteringslösningar. Sannolikt lanserar vi ytterligare områden i 720gruppen inom kort.
Kort sagt, en partner som tar ett helhetsgrepp kring våra kunders behov av verksamhets-, affärs- och organisationsutveckling. En affärsidé som lett till att vi blivit utsedda till både Gasell- och Superföretag.

Under snart 15 år har vi hjälpt såväl stora koncerner som mindre företag med allt från strategiarbete, operativa insatser till effektiva interimslösningar och ledarskapsutveckling. Vårt kompetenta och härliga team består idag av 12 seniorkonsulter med en rad olika kompetenser och som ofta samverkar i olika kunduppdrag. En ”set-up” som är mycket uppskattad och skapar förtroende, och som ger oss möjlighet att arbeta med många olika typer av uppdrag hos våra kunder.

Vad vi erbjuder
Du kommer under en period om minst ett år arbeta som seniorkonsult med att sälja in och genomföra uppdrag tillsammans med dina kollegor. Du lär dig under tiden allt om våra olika verksamhetsområden, sätter dig in i kundbehov och hur vi möter dem. Skapar dig en insikt och vision om vad företaget behöver för att utvecklas med tanke på inriktning, kompetens och erbjudande. Samtidigt som du lär oss det du kan och tillför de kunskaperna till kunderna.

När du lärt känna oss, har en plan för företagets utveckling och känner dig redo att axla vd-rollen, kommer du naturligtvis bli erbjuden delägarskap. Ett delägarskap som förhoppnings kommer att växa rejält under din ledning. Fram till dess kommer du, liksom alla andra kollegor att ha en ersättning som utgår från vad du fakturerar, oavsett om du själv säljer in ett uppdrag eller delaktig i ett annat uppdrag. En utmanande men ofta mycket lönsam lösning.

Vem vi söker
Vi söker efter en naturlig, färgstark och affärsorienterad ledare som framgångsrikt lett och utvecklat sin verksamhet och sina medarbetare. Kanske har du arbetat på ett konsultföretag, en digitalbyrå, eller har lett en större organisation inom media, marknadsföring eller kommunikation. Det spelar mindre roll. Det finns dock några saker vi inte är villiga att kompromissa med:

– Du är strategisk men gillar att arbeta operativt i olika kunduppdrag
– Du har sinne och passion för att skapa affärer och utveckla kundrelationer
– Du har lätt för att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder
– Du har ett digitalt DNA och har arbetat med många olika digitala affärsutvecklingsprojekt
– Du har minst tre års erfarenhet som chef
– Du har en uttalad förmåga att hitta, utveckla och behålla talangerna

Nu undrar du naturligtvis vad som kommer att hända med vår nuvarande VD? Fram tills dess att vi hittat rätt person för jobbet, och hen blivit varm i kläderna, kommer han som vanligt arbeta vidare med att sälja in och utföra uppdrag, och sitta med i styrelsen. Han finns där för dig vid behov, men det är du som ytterst kommer att styra och driva bolaget framåt.

Kontakt
Vill du veta mer eller söka rollen kontaktar du

Magnus Wallén, magnus.wallen@team720.se, 0702-687420

Kenny Hallberg, kenny.hallberg@team720.se, 0705-570667

Peter Berg, peter.berg@team720.se, 0702-955578

 

Mer om 720gruppen och vår verksamhet här.


Verifierad av MonsterInsights