fbpx
Tillsatt
2021-12-14 Magnus Wallén

Grafisk formgivare till Humlegården - interimsuppdrag

Till Humlegården Fastigheter söker vi en konsult som kan axla rollen som grafisk formgivare. Ett heltidsuppdrag på ca 4 månader med start den 11 januari. Man är öppen för en diskussion om fast anställning efter uppdragstiden.
I rollen ingår att producera marknadsmaterial, både digitalt och print, ansvara för bildbank och projektleda fotograferingar. Ta fram original och kreativa idéer för fönsterfolieringar, fasadvepor och byggplank.

Om rollen och teamet
Marknadsavdelningen består idag av en grafisk formgivare som ansvarar för grafisk produktion. Att ta fram kampanjer, uthyrningsmaterial, folieringar och större utomhusformat vid t ex byggarbetsplatser samt ansvarar för fotograferingar och filminspelningar. I teamet igår även en marknadskoordinator som ansvarar för event, nyhetsbrev, våra digitala kanaler – hemsida, sociala medier, SEO/SEM samt intranät. I organisationen finns också en marknads- och kommunikationschef, som i korthet ansvarar för intern och extern kommunikation samt varumärkesfrågor.

Vi är ett litet team och jobbar nära varandra och är en stödfunktion för hela bolaget. Vi har ett flexibelt arbetssätt och fina kontorslokaler i ett superläge i Stockholm city. I rollen som grafisk formgivare har man många kontakter både inom och utanför bolaget.

Rollen i korthet:
– Producera marknadsmaterial (både digitalt och print) med utgångspunkt i vårt grafiska manér och våra undervarumärken för specifika platser (t ex Origo i Solna strand och Norra Station i Hagastaden). Från digitala format till print och profilprodukter/promotionmaterial.

– Ansvara för bildbank och projektleda fotograferingar

– Stödja organisationen i diverse formgivningsfrågor, t ex produktion av original och framtagning av kreativ idé för fönsterfolieringar, fasadvepor och byggplank.

Vi tror att den vi söker har tidigare erfarenhet från en roll som grafisk formgivare med relevant akademisk utbildning och utmärkta kunskaper i Adobe Suite. Personen ska ha stark formkänsla och vara noggrann, lyhörd, serviceinriktad och bra på att samarbeta med andra. Vårt koncernspråk är svenska och det är önskvärt att personen i fråga även kan ta fram enklare copy. Det är också ett plus om personen kan fotografera, duktig på bildredigering och har erfarenhet av film är. Vi producerar mycket inhouse men har även flera samarbetspartners, varför det är viktigt att personen är van vid att samarbeta med leverantörer, handla upp tjänster och agera projektledare.

Ansökan
Är du intresserad av uppdraget på Humlegården? Ansök här. Har du frågor eller funderingar ringer du Magnus Wallén på telefon 070–268 74 20. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Humlegården
Vi är ett fastighetsbolag med fokus på kontor i Stockholm. Vi ägs av länsförsäkringsgruppen och har vårt huvudkontor i T-House vid Engelbrektsplan 1.

På hela bolaget arbetar ca 90 personer med allt ifrån förvaltning och kundservice till uthyrning men även affärsutveckling och projektutveckling. Vi äger och förvaltar ca 60 fastigheter i Stockholm och Solna, och driver även utvecklingsprojekt där vi bygger från grunden eller utvecklar befintliga fastigheter. Hos oss får man vara med och arbeta med flera intressanta platser och inom en bransch som är inne i en väldigt spännande fas. Mer om Humlegården här.


Verifierad av MonsterInsights