fbpx
Tillsatt
2022-01-05 Magnus Wallén

Vi är på jakt efter personer som kan bli delägare och partners i 720gruppen

720gruppen växer och söker fler duktiga seniorkonsulter med vision och lust att bidra till att vår expansion fortsätter, med nya tjänstekoncept, nya affärsområden och nya erbjudanden. Kanske har du din egen konsultverksamhet men tycker det vore roligare att få göra jobbet ihop med andra seniora personer. Kanske arbetar du på ett konsultföretag, en digitalbyrå, eller har lett en större organisation inom marknadsföring eller kommunikation, tech eller media. Det spelar mindre roll, men söker du efter en ny utmaning i yrkeslivet ska du absolut läsa vidare!

Några av dina framtida kollegor utanför vårt kontor på Storgatan 7

720-gruppen är ett framgångsrikt konsultbolag med fokus på marknads- och kommunikationsavdelningar och medieföretag. Vi har idag tre verksamhetsområden där Media720 fokuserar på våra kunders affär och innehåll, Tech720 arbetar med digital utveckling och teknikfrågor, och Team720, som riktar in sig på människorna bakom, i form av interims- och rekryteringslösningar. Sannolikt lanserar vi ytterligare områden i 720gruppen inom kort.

Kort sagt, en partner som tar ett helhetsgrepp kring våra kunders behov av verksamhets-, affärs- och organisationsutveckling. En affärsidé som lett till att vi blivit utsedda till både Gasell- och Superföretag.

Under snart 15 år har vi hjälpt såväl stora koncerner som mindre företag med allt från strategiarbete, operativa insatser till effektiva interimslösningar och ledarskapsutveckling. Vårt kompetenta och härliga team består idag av 14 seniorkonsulter med en rad olika kompetenser och som ofta samverkar i olika kunduppdrag. En ”set-up” som är mycket uppskattad och skapar förtroende, och som ger oss möjlighet att arbeta med många olika uppdrag hos våra kunder.

Vad vi erbjuder
Du kommer att arbeta som seniorkonsult med att sälja in och genomföra uppdrag tillsammans med dina kollegor. Du lär dig under tiden allt om våra olika verksamhetsområden, sätter dig in i kundbehov och hur vi möter dem. Skapar dig en insikt och vision om vad företaget behöver för att utvecklas med tanke på inriktning, kompetens och erbjudande. Samtidigt som du lär oss det du kan och tillför de kunskaperna till kunderna.

Vem vet, när du lärt känna oss och har en plan för företagets utveckling kanske du rent av är redo att axla vd-rollen? Fram till dess kommer du, liksom alla andra kollegor, att ha en ersättning som utgår från vad du fakturerar, oavsett om du själv säljer in ett uppdrag eller delaktig i ett annat. En utmanande men ofta mycket lönsam lösning.

Vem vi söker
Vi söker efter naturliga, färgstarka och affärsorienterade ledare eller specialister som framgångsrikt lett projekt och utvecklat verksamheter. Kanske har du arbetat på ett konsultföretag, en digitalbyrå, eller har lett en större organisation inom marknadsföring eller kommunikation, tech eller media. Det spelar mindre roll. Det finns dock några saker vi inte är villiga att kompromissa med:

– Du är strategisk men gillar att arbeta operativt i olika kunduppdrag
– Du har sinne och passion för att skapa affärer och utveckla kundrelationer
– Du har lätt för att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder
– Du har ett digitalt DNA och har arbetat med många olika digitala affärsutvecklingsprojekt
– Du har minst tre års erfarenhet som chef
– Du har en uttalad förmåga att hitta, utveckla och behålla talangerna

Kontakt
Vill du veta mer eller söka rollen kontaktar du…

Magnus Wallén, magnus.wallen@team720.se, 0702-687420

Kenny Hallberg, kenny.hallberg@team720.se, 0705-570667

Peter Berg, peter.berg@team720.se, 0702-955578

 

Mer om 720gruppen och vår verksamhet här.


Verifierad av MonsterInsights