fbpx
Tillsatt
2022-01-30 Magnus Wallén

Journalist inom affärs- och verksamhetsutveckling

Pauser Media är ett framgångsrikt medieföretag med god lönsamhet och inriktning på strategisk information inom olika ämnes- och yrkesområden. Bland titlarna finns KvalitetsMagasinet, som under 30 år inspirerat och skapat nytta när det gäller smart kvalitets- och verksamhetsutveckling inom näringsliv och offentlig verksamhet. Vd-tidningen är Sveriges enda oberoende facktidning och fokuserar helt på vd-rollen och på att ge vd:n redskap för att bli framgångsrik i sitt arbete och ledarskap.
Vi söker nu en journalist som ska driva och stärka vår journalistik och bevakning för dessa titlar och områden. En stilsäker och initiativrik person som brinner för att skapa journalistiskt innehåll såväl i en papperstidning som på andra plattformar. En spännande och ansvarsfull roll med stora möjligheter att utveckla nya idéer och koncept.

Om tjänsten
Du kommer att dela din tid mellan KvalitetsMagasinet och VD-tidningen. Ditt ansvar blir att driva och utveckla affärsjournalistik och journalistik inom verksamhetsutveckling i tidning, på webb, i nyhetsbrev, i sociala kanaler och på event, Som journalist hos oss kommer du, förutom att löpande skriva engagerande och inspirerande material, planera och säkerställa att innehållet i alla kanaler håller en hög redaktionell kvalitet och publiceras i rätt tid.

Om dig
Vi söker dig som får saker att hända, är nyfiken, modig, nyhetsorienterad och har bevakat näringslivs- och ledarskapsfrågor under några år. Du ska ha erfarenhet av att skriva både reportage och kortare nyhetsartiklar och ha lätt för att sätta dig in i målgruppens behov och utmaningar. Du bör därför ha ett uttalat intresse och passion för näringsliv, ledarskaps- och verksamhetsutveckling, vara samhällsengagerad och inse vikten av omvärldsbevakning.

Vi förutsätter att du är en uttalad lagspelare som förstår vikten av struktur och eget journalistiskt arbete. Är du dessutom bekväm i och gillar offentliga sammanhang är du förmodligen den vi söker.

Om oss
KvalitetsMagasinet, Vd-tidningen ges ut av Pauser Media med kontor vid Globen i Stockholm. Ett växande medieföretag med god lönsamhet och inriktning på strategisk information inom olika ämnes- och yrkesområden. En trivsam och inkluderande kultur där eget ansvar och egna initiativ är viktigt. Förutom Miljö & Utveckling ger vi ut Miljö & Utveckling och Telekom idag.

Våra anställningsvillkor
Vi har kollektivavtal och tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde kan ske omgående eller senast under perioden februari-mars.

Så söker du tjänsten
Din ansökan gör du här. Bifoga din Linkedinprofil eller cv och gärna ett personligt brev. Märk din ansökan ”Journalist Miljö & Utveckling”. Vi intervjuar och tillsätter löpande, så skicka in ansökan redan idag. Har du kompletterande frågor kontaktar du Magnus Wallén på 070-268 74 20.


Verifierad av MonsterInsights