fbpx
Tillsatt
2022-03-23 Björn Lorentzi

Digital copywriter med MA-kompetens till Handelsbanken

Vi söker nu en konsult till Handelsbankens datadrivna kampanjhantering och digitala kundbearbetning. En Digital copywriter som behöver både kunna skriva korta, behovsstyrda rubriker och långa texter för content marketing. Erfarenhet av att även strategiskt tänka kundresor och konvertering är meriterande.
Kul konsultuppdrag som Digital copywriter till Handelsbanken
Kul konsultuppdrag som Digital copywriter till Handelsbanken

Vi söker för Handelsbankens räkning en digital copywriter med erfarenhet av att även strategiskt tänka kundresor och konvertering. Du behöver både kunna skriva korta, behovsstyrda rubriker och långa texter för content marketing, bygga email i Apsis men också ha förmågan att tänka kundresan för besökaren ur ett behovsperspektiv.

Du kommer skriva och bygga upp kundresor i Apsis men också skriva sökoptimerat content som syftar till att skapa lojalitet och konvertering. Du kommer också antingen driva delar av, eller vara del i arbetet kring content-strategi och innehållsplanering

Vi tror du känner igen dig i dessa erfarenheter:

  • Digital copywriting
  • Digital content-strategi
  • Apsis eller liknande email/ MA verktyg
  • Skriva för SEO optimering
  • Förmågan att tänka kundresor digitalt och hur vi bör bygga upp dem i webb och app
  • Erfarenhet och kunnig inom hur text bör visualiseras och disponeras i webb och email för att skapa en kvalitativ och konverterande upplevelse

Start: 2022-04-11
Pågår till: 2022-10-03
Omfattning: 100%
Ort: Stockholm
Ansök senast: 2022-03-25

Ansökan

Du som är intresserad av uppdraget mailar omgående din LinkedIn-profil samt en kortare sammanfattning varför du söker rollen. Har du frågor om uppdraget ringer du Björn.

Verifierad av MonsterInsights