fbpx
Tillsatt
2022-05-17 Björn Lorentzi

Reporter till Land Lantbruk – sommarvikarie

LRF Media behöver en sommarvikarie under juni-augusti, eller enligt överenskommelse. En reporter som vill komma in i ett härligt gäng på Land Lantbruks redaktion.

 

Om rollen 

Du får jobba på en kunnig och ambitiös redaktion som gillar att göra bra journalistik om och för det gröna näringslivet.

Dina läsare är LRF:s medlemmar, politiker, opinionsbildare och andra som är väl insatta i området som tycker om vår journalistik.

Eftersom du har erfarenhet av att arbeta som reporter har du lätt för att sätta dig in i olika frågor. Vi tror därför att du kan rapportera om de gröna näringarna på ett spännande och engagerande sätt med hjälp och stöd av dina andra kollegor på plats under sommaren. Det du producerar ska publiceras i både print och i digitala kanaler.

Om LRF Media

LRF Media är medieföretaget som går bra och har tydliga målgrupper som verkligen uppskattar det bolaget erbjuder. Med en väl fungerande affärsutveckling ser framtiden både spännande och rolig ut. Kontoret ligger i moderna lokaler i Stadshagen. Nära till t-bana, flera gym och bra lunchrestauranger.

Vi vill att Du som söker:

  • Älskar god journalistik.
  • Har förståelse för livet utanför storstäderna där de flesta av våra läsare bor och verkar.
  • Kanske ha jobbat på lokaltidning eller annat allmänmedia?
  • Är självgående och inte rädd för att fråga kollegor om råd vid behov.
  • Klarar att hålla deadlines.

Ansök redan idag

Din ansökan i form av LinkedIn-länk skickas omgående till bjorn.lorentzi@team720.se. Märk din ansökan ”Sommarvikarie LRF Media”.
Har du kompletterande frågor kontaktar du Björn på 08-554 205 41.

Vi intervjuar löpande och tillsätter så fort vi hittar rätt person.

Verifierad av MonsterInsights